Sevdanur522 Kizlar dogum sonrasi devletten basvuru yapilarak aldiginiz ucretleri yazarmisiniz bizde basvuru yapalim Sgk calisan anne ucreti var aut parasi odenegi birde cocuk ucreti bildigim bunlar ama nasil nerden yapilir baska varmi ogrenelim
eminegulbalci Sevdanur522 çalışıyorsan eğer rapor parası veriyorlar ben 2 sene önce askeri ücretle çalışırken 9bin TL aldım ayrıca süt parası var o hastaneden çıkarken doktor yapıyor ayrıca çocuk destek parası var o da ilçe sosyal hizmetlere gideceksin ordan başvuru yapacaksın PTTye yatıyor ayrıca birde yine ilçe kaymakamlığına başvuru yaparsam çanta yolluyorlar içinde bebek eşyaları olan İstanbul için söylüyorum bunu
hunilimom Sevdanur522 calissn anne bilmiyorum onlar muhasebe felsn veriyorlar belge bişe oluyor 😂 ben çalışmıyorum doğum yaptığım de eşim kimliklerimizi ve doğum belgesi ile SSK ya başvuru yaptı 2019 da o zamn 300 TL çocuk parası 180 TL süt parası aldı süt parası eşimin adına PTT ye diğeri de benim adıma yattı
eminegulbalci Sevdanur522 taburcu olurken söylüyor doktor yani devlet hastanesinde yaptım ben doğum söylemişti. Devlet hastanesinde doğum yapan arkadaşlarıma da söylemiş kağıt filan veriyor ama özelde nasıl oluyor onu bilmiyorum
eminegulbalci acemianneee_31 rapor parası muhasebecim baba taksit yatırılması için talimat vermişti parça parça yattı. Çocuk parası ve süt parası en geç 2 aylıkken yatmıştı hemen doğar doğmaz alınmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam çocuk parasını temmuzda doğdu oğlum eylülde almıştım
acemianneee_31 eminegulbalci bende 32 de çıktım da izine hala yatmayınca merak ettim daha doğurmadım 37 haftalıum