Pnrcnr Hanımlar gebeliğin tadını çıkarın, naz yapın, bol bol aşerin 😂 ben yeni doğum yaptım ama şimdiden hamilelik günlerimi özledim.
poyrazvearya Aşırı kaşık ağrısı ve akıntım var ama 8 haftalık hamileyim sizde durumlar nasıl ve hamile olduğumu öğrendim öğreneli asla midem bulanmıyor normal mi açana kaşık ve göğüs ağrısı olmasa hamile değil gibiyim 🫣
Sedaknr poyrazvearya kız sus bulanmasın zaten. Ben neler çekiyorum biliyor musun yemek yiyemiyorum su içemiyorum. Nazar etme kendine
Deletedmom_51 poyrazvearya ben de 8+4’üm midenin bulanmaması çok güzel bence.. benim çalkalanıyor gibi oluyor ama öğürmüyorum hiç o da arada oluyor. Elhamdulillah benim de öyle zor geçmiyor.. kasıklarımda ağrılar oluyor sancılar giriyor bazen akıntı bende de var
Dilekkk01 Merhaba 9+1. İyi gidiyor şimdilik bulantı zaman zaman. Koku hassasiyeti tavan. Ama en çok halsizlik zorluyor beni. Uykum geliyor sürekli. Kolumu kaldıracak halim yok gibi geliyor. Hatta bayram sonrası uzun bir tatilin ardından yarın işe dönüş oturdum kara kara yarın napıcam onu düşünüyorum. Sizler de durumlar nasıl ?
poyrazvearya Dilekkk01 aynen öyle yarın zaman nasıl geçecek bilmiyorum kasık ağırlarım dan dolayı korkuyorum 8 haftalık bayram tatilinden dolayı kalbini bile dinleyemedim umarım her şey yolundadır
ParildayanYildiz Dilekkk01 bütün belirtilerimiz aynı beni anlatmışsın sanki canım bende bugün 9+1 oldum
Merveclnk Bende 2 gündür belim ağrıyor bugun biraz sırtım başladı ağrımaya normal mi acaba? İlk aşırı göğüs ağrısıyla anlamıştım gebe olduğumu ama 1 2 hafta sonra geçti mide bulantim da yok hepimizin iyi geçsin inşallah selametle doğurana kadar. Hepimizin bebislerine de Allah saglik versin.
poyrazvearya Merveclnk ya aynen bende öyleyim sırtım ağrıyor göğüslerim ama bulantı kusma yok kasık ağrın var mı 8 haftalık olcaz yarın
Merveclnk poyrazvearya kasık ağrım anı hareketlerde oluyor nadiren yoğun şekilde değil 2 gundur sirtm belim ağrıyor çok fazla değil ama var yani. Bir de garip bir şekilde tansiyonum mu düşüyor gözlerimden ışık ışık kristaller ckiyor 5 dk sürüyor geçiyor sonra. Halsizlik ve kol kaldiramama isteği bir de. Aklınıza kötü kötü şeyler getirmeyin kanamanız yoksa bir sıkıntı yoktur yarın görün bebisinizi içiniz rahat eder 😊
poyrazvearya Merveclnk benimde bazen yer kayıyor gibi oluyor ama bulantım olmadığı için şanslı hissediyorum göbüşünüz çıktımı az da olsa
Merveclnk poyrazvearya ya benim normalde de hamile gibi göbeğim vardı o yüzden anlayamıyorum pek sadece alt karnımdan başlayan çizgi gördüm göbek hizamda hamile olduğumu ordan anlıyorum mutlu oluyorum sizde var mı Bi değişiklik 😊
poyrazvearya Sedaknr Allah korusun memenunum halimden çok şükür ama insanı korkutuyorlar mide bulanmayan gebelik sıkıntılıdır falan diye yoksa kim ister bulantı rabbim yardımcın olsun umarım biran önce düzelirsin canım 🙏🏻
poyrazvearya Merveclnk ben çıktığını düşünüyorum bu kadar belirgin değildi hamile değilken çok az da olsa bir fark var sanırım 🫣