Daryam35 Melekannesiiiii plesenta cıktı zamanla fakat benım kanamam cok olduğu için bebeğimin suyu azaldı ve kaybettim. Su an tekrar hamileyim.
Aysrgn Deletedmom_51 çok tşkkrler bugün kahverengi leke dışında aksiyon yok çok şükür yatışa devam 🤷🏻♀️🌸
Deletedmom_51 Tgb_123 Ya benim de lekeli ilerliyor Kız erkek fark etmez Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize de
Aysrgn Daryam35 Başınız sağolsun Allahım tekrarını yaşatmasın😓 bu bebeği sağlıkla vaktiyle kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻🌸
Daryam35 Aysrgn tesekkür ederim sizin de inşallah. Kanamanın yoksa plesenta zamanla cıkıyor ona takılmayın. Hayırlı doğumlar dılerim.
Aysrgn Daryam35 tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Daryam35 Aysrgn cok geçmiş olsun. Başınız sağ olsun. Bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim 🌺
Aysrgn Nartnm tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Aysrgn Yarenventolin tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Aysrgn hayallliiim tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Aysrgn Gul47 tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Gul47 Aysrgn çok geçmiş olsun benimde 9.5 haftalikken kanamam olmistu ikiz olduğunu o anda öğrenmiştik doktorumda 9 ve 14 haftalik arasi ikiz olduğu belli oluyor dedi özellikle tek yumurta ikizleri
Aysrgn Nusya317 tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Aysrgn Deletedmom_51 tekrar merhaba kanama nedeni bulundu büyük ultrasona girdim pzartesi bebekler ikizmiş birisini kaybetmişiz kese etrafı kanamam olduğu içinde bu başta belli olmamış
Aysrgn Daryam35 amin inşallah çok teşekkür ederim🙏🏻 Bu bebeğin gayet sağlıklı olduğunu söyledi progestan 200 lük günde 3 e çıkardı yatış devam bakalım hayrlısı inş