Guclubebek 7+1 hamileyim peçeteyle sildiğimde kan geldi kırmızı akıntı gibi eşim işte 2 saat sonra gelecek o gelene kadar beklesem sorun olur mu ağrım falan Yok bi yerde 5.-7. Haftalarca kanama normal progrsteron artışından diye okumuştum bunu yaşayan var mu lütfen yorum yapın
Deletedmom434 Guclubebek düşük kanaması vs de olabilir bir doktora gidin.. buradan birinin normal olabilir sizin olmayabilir o yüzden buradaki kimse bilemez doktorunuzdan başka
Yalcingiller Guclubebek kırmızı olması normal değil canım çamur gibi oldu benim 14. Haftaya kadar hastanede yattım düşük tehlikem vardı geçti çok şükür eşin gelmeden gidemiyorsan uzan hiç bir iş yapma ve gelince hemen gidin tedbir senden gerisi Rabbime kalmış 🙏🏻
Ezcez Guclubebek canim sag tarafina uzan esin gelene kadar kalkma gelincede ilk isiniz hastaneye gitmek olsun internette her yazilana bakma nolur nolmaz hastaneye git ha birde isaret parmagini karnina koy el mubdiu de
Guclubebek Yalcingiller yanlış ifade ettim sanırım kahverengi yapışık akıntı gibi yeni kan değil yani
mLcLk Guclubebek her kanama ya da kahverengi leke risktir. Beklemek size yarar değil zarar verir. Nöbetçi kadın doğumcu bulunduran en yakın hastaneye gidin lütfen. Leke ya da kanamanızın sebebini sadece doktor tespit edebilir. Geçmiş olsun..
BerrinMercanKaraca Bende kahverengi gelmişti doktoru aramıştım devam ederse gel dedi Protestan verdi şakın yanlış anlama ama kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi bence burada cevap aramak yerine bir an önce doktora gidin
Guclubebek mLcLk acile gittim doktor kese ve bebekte kanama olmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi ama gene de her türlü kanama risktir dedi bol bol dinlen dedi inşallah bişey olmaz lütfen dua edin hamilelerin duası kabul olur
mLcLk Guclubebek çok şükür 🙏🏼 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🏼 Sıkıntısız rahat güzel bir hamilelik geçirirsiniz 🙏🏼 Bol bol sıvı tüketin, dinlenin, iyi düşünün ve dua edin🙏🏼Biz bu gece melek olduk malesef 😭