ILAYDAG 37+3 haftalığım ve orada doğum yapmak istiyorum normal doğum veya sezaryen doğum için nasıl bir yol izliyorlar ilgi alaka nasıl acaba paylaşırmısınız annelerr💋🫶 vee kaç haftalıkken doğum yaptınız?🤓
nazsimaova ILAYDAG ben her iki dogumumuda orda yaptim gayet cokta memnun kaldim ilkim normal gebe trawayinda dogum oldu ikincisi petinatoloji trawayinda dogum oldu herkes gerseyiyle cok ilgiliydi cok temiz bir hastane
Btl-Als ILAYDAG Bende 36 haftaya gircem yarın son iki geliştir kontrole oraya gidiyorum memnunum ama doğuma nereye giderim bilmem doğru düzgün bakan yer yok
haklisinesracim ILAYDAG İki tane tanıdığım orada doğurdu çok memnun kaldı ama burada okuduklarim var memnun kalmayan. Hatta biri sezaryen sonrası 2. ameliyatını olmak zorunda kaldı baya zorluk çekti şu an ne durumda bilmiyorum en son hastanede yatıyordu hala daha
Umran__37 ILAYDAG bende sehir hastanesinde dogum yapicam kuzenim ve arkadasim orda dogum yapti ikiside cok memnun kaldi sorduklarimda.cok ilgilendiklerini soledi boyle seyleri duyunca sahirdim tuhaf yani ☺️
Nbu- 39 haftadayım eğer bebek makatsa sezeryan diyolar diger turlu 43. Haftaya kadar bekledikleri bile oluyormuş doktorların ama imkanınız varsa ozele gidin doktorlar sert ebeler sert ben mecbur kaldığım için bekliyorum doğumu
ILAYDAG Nbu- 43 hafta mı 🫣 çok fazla bu ben sabırsızlanıyorum ve baş geliş nasıl olur bilmiyorum şuan
ILAYDAG nazsimaova çok sağolun paylaştığınız için ne kadarken yani kaç haftalıkken doğurdunuz acaba ben 38 haftalığımda burada 16 gün gösteriyor merak ettim 🫶
ortak Dün gittim kontrole 39+4 haftaligim. 41+3 e kadar sancin olmazsa sezaryanla alırız dedi. Doğum için de orayı düşünüyorum.
Umran__37 ILAYDAG artik takdiri ilahi gecenlerde buna benzer post acildinda hep iyi yorumlar vardi aslinda ☺️🤣🤣
Aysycl Su an orda dogum için yatıyorum sabah ki ekip cok ilgili ve iyi insanlardı sonra ssat 4 te ekip değişti biri hariç berbat perinatolojideyim ben hersey insanda bitiyor evet temiz donanımlı lakn ilgi alaka o bahsedildiği gibi asla değil