Bahrr Klomen kullanan arkadaşlar adetin kaçıncı günü kaç mm olmuştu yumurtanız? Benim klomen bitti bir gün sonra yani adetin 9. günü 10 mm olmuş 3 gün sonda tekrar çağırdı adetin 12. günü gideceğim sizlerde bu günlerde kaç mm olmuştu?
Meleq Bahrr adetin 13. Günü 19 ve 21 mm boyunda iki yumurtam vardı iğne kullanmadım ikisi de çatladı ve tek gebelik oluştu
excitedmom- Bahrr klomen kullandığım ay 14. Gün 18mm 21 mm iki yumurtam vardı çatlatma kullanmadım Grek duymadı doktorum catlama kendiliginden oldu ama gebelik oluşmadı
Aynurbult Bahrr Ben boyutunu falan bilmiyorum doktorum hiçbir şey söylemedi boyutuyla alakalı 5 gün kullandı. 1 gün kullanmadım ertesi gün doktora gittim yeterli olgunluğa gelmiş çatlatma iğnesi yapalım dedi öyle yani…
Bahrr Meleq benim 9. gün 10 mm biraz yavaş büyüyor dedi de kafama takıldı büyümez mi acaba? Normalde de çok geç yumurtlamam oluyor
Meleq Bahrr hakkında hayırlısı inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin..ama ilk aydan oluşmazsa moralini bozma çoğu kişinin olmuyo benim de ilk ay iki olgun yumurtam olmasına rağmen gebe kalamamıştım ikinci ay prensesim çıkageldi
excitedmom- Bahrr bu ay klomen kullanmadan gittim 7. Günü 15 mm bı yumurtan var dedi 13.gün gittim 22 mm olmuştu
Bahrr Aynurbult günde 2 doz 5 gün kullandım ilaç bitti 1 gün sonra 10 mm olmuştu 3 gün sonra tekrar gel dedi yarın gideceğim inşallah büyümüştür
Aynurbult Bahrr bende 2 doz aldım cumartesi kullanmaya başladım cuma günü kontrole gittim yeterince olgunlaşmış çatlatma iğnesi yapalım dedi bence seninki de büyür gönlünü ferah tut :)