Krtbusraee 34 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 2250 2. Hamileligim ama sanki 6aylik gibi karnım sanki bebek kucucukmus gibi doktor sorun olmadığını söylese de kızımda böyle olmadığı için düşünmeden edemiyorum☺️
RaYaRY Krtbusraee benimki erkek 39 haftalığım milletin gaz göbeği gibi göbeğim var 😂 ama normalde 0 göbek hamile kaldım belki ondandır bilmiyorum
Gmzbiri Krtbusraee bebek iyi demiş doktorunuz önemli olan o bence sonra bir de o göbeğin gitmesi var🤗
Obirgebe Krtbusraee 3. Bebegim sabahları ve yatarken sanırısn 4 5 aylık 😂 ilk 2 hamileliğimd eçok fazla kilo alıp çok büyük göbeğim çıkmştı inan bu o kadar rahat kii ☺️ Bende karnım büyümeyince bebek büyümüyomuş gibi geliyo dedim dr a 😂 herşey normal dedi bnde 31 haftalıgım
ldyarse Bende 55 kilo ile hamile kaldım bugün 20 haftalık olduk ama benim sanki göbeğim 7 aylık gibi zaten çok erken çıktı göbeğim normal mi
Krtbusraee ldyarse Benimde çabuk çıkmıştı sonra göbeğim büyümeyi bıraktı son 3 aydır bana aynı geliyor 🤗🥰
Krtbusraee Obirgebe bende doktora dedim bu bebek küçük heralde hayır sen fitsin bebek küçük değil dedi ama doğurana kadar inanamicam 😂😂
Izm123 Krtbusraee Bende ilk hamileliğimda oğlumda doğuma giderken 6 aylık gibiydim. Şimdi bu kız bundada 6 aylıkken doğuma gider gibiyim🤣🤣 bende bilmiyorum ama hepsi normal
Obirgebe Krtbusraee bende öyleee 😅😅😂 ama ilk kızımda 22 kilo alıp 2600 bebe dogurdum onun için pek oralı değilim bakalm bu ne kadar olacak bıda küçük olacak gibi😅😅
seymanuurr Bende 50 kg ile hamile kaldım 3 buçuk aylık olduk ama yemekten sonra karnım öyle bi şişiyor ki anlatamam çok erken cıktı sanki 😥
AnagibiAnaa Krtbusraee 3 aylıkken çıkıyor benimde göbeğim hemen 2. Gebeliğim galiba iç karnım dar dışına çabuk taşıyor 😂 24 haftalık önümde top gibi görenler çok sevimli duruyor diyor kimisi de aaa haftasına göre çok büyük ne yiyosun vs ….
Emily37 Krtbusraee oğlumda minicik bir karnım vardı top yutmuşum gibi.şimdi kıza hamileyim maşallah hem karnım hem popom büyüdü🤦🏻♀️ Erkek çocuklarda genelde minicik oluyor göbüşler
Krtbusraee Emily37 Bende aynıyım futbol topu gibi kızda popoda büyüyor şuan arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyor bile 😂
Obirgebe Emily37 evet herkes bunu çok söylüyor erkeklerde öyle oluyor diye kızlarımda bn çok fazla kilo aldm ve çok büyük bi karnım vardı bu değişik geldi 🙈
Emily37 Obirgebe banada şuan çok değişik geliyor.Birden kilo almaya başladım ve sadece popomla karnım büyüyor🤦🏻♀️ Her gebelik farklıymış onu anladım yani