EverlerinSeher Kızlar 5 haftalık gebeyim bugun dizlerde şiddetli eklem ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum akşam oldu hala geçmedi normal mi şu haftalarda ilaç da alamıyorum duramıyorum ayakta😣 ne zaman geçicek bu
Flyderndkk EverlerinSeher kaç gecedir eklem ağrısından zor uyuyorum. 5+4üm. Ayrıca kasıklarda falan kramplarımda oluyor dr çinko magnezyum verdi
uraz_ve_annesi- EverlerinSeher hamilelikten değilde başka bir şeyden olabilir mi mesela ben covidken baş ve eklem ağrısıyla gitmiştim hastaneye
Sehrbnon122 EverlerinSeher yok canım yeterli ama magnezyum falanda verir bu defa gittiğinde eklem ağrım oluyor dediğinde
Peelinn EverlerinSeher öyle bişey yok zaten o bir tanede alman gereken doz var. Fazlası zararlı. Ağrı kesici gibi falan düşünme onu . O tek ilaçta 400m falan folik asit var
EverlerinSeher Sehrbnon122 Flyderndkk demek ki sebebi bu çünkü agrıdan duramıyorum bide ter atıyorum niye acaba
Novaa EverlerinSeher Belirtiler covid i işaret ediyor. Umarım değilsinizdir, öyleyse de hafif atlatmanızı dilerim🙏🏻
Gmzbiri EverlerinSeher canım hamilelik değil de covid olabilir belki inşallah değildir tabi bir doktora görün bence. Covid belirtisi gibi geldi.
Peelinn EverlerinSeher canım bana sen covid olmuşsun gibi geldi ama bence bi hastaneye git. Değilsen de Zaten doktorun ilaç yazar magnezyum falan kullanırsın
EverlerinSeher Gittim canlar idrar da enfeksiyon varmış bütün sebep ondanmış parol yazdı inşaallah iyi gelir nerden kaptımsa o kadar da dğkkst ediyorum oysa ki