Esilam42 İyi pazarlar Kızlar 🤗🤗 Kimler 16 haftalık nasıl gidiyor bende endişeler korkular hiç gitmiyor 🥺🥺
Su4835 Esilam42 Ben de bugün 16+5im bugün kontrol günümüz inşallah cinsiyetini gösterir 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🧡
Esilam42 Patilimom cinsiyeti belli mi bebişiinn🤲 Bizim tam.belli olmadı 13 gün sonra gidicem inşallah o zamana belli olur nasıl gidiyor bişey hissediyor musunuz ben hissetmiyorum 🥺🥺🥺
Patilimom Esilam42 evet belli oldu kızım olucak. Seninki göstermedi heralde kendini. Bende öyle çok bişi hissetmiyorum. Biraz gobuş çıktı o kdr 😊
Esilam42 Patilimom 13 haftalıkken gittim doktor erkeğe benziyor büyük ihtimalle dedi ama 16 18 haftayı bekleyelim tam net olsun dedi 🤲🤲🤗 Rabb’im hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰
Edau9 Esilam42 bana da öyle dedi göstermiyor kapatmış ama kıyıdan köşeden gördüğüm kadarıyla erkek gibi dedi ama kesin değil tabi merakla bekliyorum bendeee🥰
Esilam42 Su4835 ay hadi hayırlısı 🥰🥰 Herşeyden önce Rabb’im hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰🥰 doktordan sonra yaz bakalım neymiş 🥰🤗🤗
Esilam42 Patilimom Yok valla hiç bişey hissetmiyorum 🥺 o yüzden çok korkuyorum 🥺 içimde ki vesveseyi durduramıyorumm🥺🥺
Su4835 Esilam42 ben de hissetmiyorum ama sabırsızlanıyorum . dr da ilk gebelikte 20.haftalara anca hissedilir dedi endişelenmeyin bence herkes farklı haftalarda hissediyor 😊🫶
Patilimom Su4835 evet burda öyle bi yaziyolarki 14 haftada hisee5meye başlayan var bnde mi gariplik var diye dusunduruyo insani
Su4835 Patilimom yok yok hiç endişelenmeyin hissedeceğimiz günler yakın hatta sert bir şekilde olacak zaten daha sonrasında o his 😂sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle