Simge4545 Anneler 33 haftadayız ama gece uykusu asla yok gün içinde uyuyorum ama gece uyumak istiyorum gece kaşıntı tutuyor uyuyabilirsen uyu tavsiyeleriniz lütfen
12_ze Simge4545 canım aynı şeyleri yaşıyoruz gündüz çok yorulursam yürürsem kendimi yorarsam gece uyuyabiliyorum onunda dışında bende de gece uykusu yok
Aysekalkan Simge4545 patpatya çayı veya yatarken süt diyorlar ama demenedim sicakdan🤯🔥alev Alaçam az kaldı
Simge4545 Gmzbiri aynıyım durumdayım ve iyice sersemledim hazırlıklarıma yetişemiycem halsizlikten bebek doğduğunda aynı olur diye tedirginim ilgilenemezsem
Gmzbiri Simge4545 herhangi bir riskiniz yoksa kısa yürüyüşler yapın. Ben öyle yapıyorum bazen o zaman uykum geliyo ama her zaman yapamıyorum tabi
AgahAli 31.haftadayım iki haftadır bende de geceleri uyku var ama yok uyuyamıyorum asla uykuya geçemiyorum gündüz de direniyorum gece rahat uyuyayım diye zombi gibi oldum resmen🥺
AgahAli Çok etken başladık uykusuz gecelere iki hafta sonra kontrolüm var doktoruma danışacam belki bi çay vs bişe önerir