gbdl2023 Kızlar 6 haftalığım 3 gündür sadece WC yemek vs şeylere uyanıyorum sonra geri uyuyorum sizce neden böyle oldu kafam hiç kalkmıyor yastıktan kötü bisey olmaz İnsAllah bebeğime
ruveydataskin gbdl2023 hahaha ben misafirliğe gittiğimde bile uyuya kaldığımı bilirim son zamanlarda da oluyo ama ilk zamanlar daha çok
Ela344 gbdl2023 bende 6+5 oldum bu gün bende de aşırı uyku var ve hiç bir şey yapmak istemiyorum ne yemek ne temizlik sürekli yatmak istiyorum ve şu sıra mide bulantılarım da cok arttı 🥺
Birazxhayaici Ben 12 hafta oldum kızlar keske hala sürekli uyusam tuvaletten çıkamıyorum kapısında yatıyorum resmen 🤣
Mavi06 Mrsskaraca keseyi gördük yarın öğlen kalp atışı ıcın gıdecegım heyecanlıyım ınsallah sıkıntımız yoktur
15ysr11 gbdl2023 Çok normal işin vs yoksa yat yatabildiğin kadar boşver uyumak da bebeği besliyomuş zaten 😊 Ben bulantıdan yiyememekten halsizlik ve uyku çok yaşadım korktum hep bebek beslenir mi diye ama zaten bebek seni yediği için sen kötü oluyosun uyuyabiliyosan uyu dediler.
Plnpars gbdl2023 2.5 yaşında oğlum var aynı sekildeyim ama uyuma lüksüm pek yok keyfini çıkar dinlen .aynı bugün 6 haftalık benimde bezelye :)
gbdl2023 İyi barı içimi rahatlattınız kendimi kötü hissediyordum bide ilkinde böyle olmamıştım endişelendim