sedaningebeligi Kan uyuşmazlığımız var leke şeklinde kanamam oldu ilk gebeliğim aynı sorunu yaşayan var mı?
Gul47 sedaningebeligi kan uyusmazligi ignenizi yaptilqrmi benimde esimle kan uyusmazligimiz var 9×4 te kanama yaptim hemen tahlil yapti doktorum igneyi vurduttu bebegi hemen korumaya alalım dedi
Busarsl Gul47 kanama olunca yapıyorlar galiba yoksa kimse gel kan u y şmazlığın var diyip iğne yapmıyor
sedaningebeligi Gul47 kanama miktarı ne kadar oldu ben de idrarımda olmadı çamaşırda da olmadı ama silerken lekelenme şeklinde oldu ama öncesinde ağır bir şey kaldırdım ondan mı oldu diğerinden mi anlayamadım yarın gidicem doktora
Gul47 sedaningebeligi benimde sadece peçeteye silerken fark ettim anında gittim serum takıldı muayenede kanamanın içten olduğunu söyledi doktorum
sedaningebeligi Gul47 mıayane gittim ultrasonda kanama görmedi açıklık yok dedi ağır kaldırdığın için zorlamışsın iğneye henüz gerek yok dedi
Gul47 sedaningebeligi iğneyi vurması için tahlil yapılması lazım yoksa nerden bilinecek vurulup vurulmatacagi oğlumda tahlil yapti doktorum gerek duyuyoruz dedi vurdu şimdi 2.gebeligimdede kanama yapınca ilk tahlil yapti başka bir doktorum gerek duyuyorum dedi hemen bebeği korumaya alalım dedi ve vurdu