Damlamasalmina 1de ancak uykuya dalıp 4 4 bucukta uyanip bi da uyuyamiyorum ve halsizlik bas agrisi yapiyor napicaaam bilmiyorum yardimm lutfeen cildrcaammm
Acar Damlamasalmina kaç haftaliksin ben 37+41aydir uyku düzeni yok doğuma yakın böyle olurmuş rabbim bebek için anneyi alıştırırmış diye duydum rabbim kolaylık versin aynı durum bendede var
Missmanan Damlamasalmina 31+5 m aynı durum bende de var maalesef 🤦🏻♀️ Gün içinde çok yorulursam deliksiz uyuyorum onun haricin de hep aynı saate uyanıyorum
NesrinDefne Damlamasalmina İlk haftalardan beri bende de uykusuzluk problemi var geceleri hiç uyuyamıyorum hava aydınlanıyor oturduğum yerden kalkıp işe gidiyorum yorgunluktan ölmek üzereyim artık 😞
NeslihanCaykara Bizdedir durumlar aynı 😔 sağa sola dönmekten yoruluyorum sonra uykuya bi anda tekrar dalıyorum öğleye kadar yatıyorum
Meyra 31.haftadayim malesef ilk aydan itibaren uykuya hasretim🙁 yorgunken uyuyamamak daha da can sikici bebek buyudukce nefes darligi basliyor uykuya dalamiyorum ama Allah sabrini veriyor gercekten🙂
Damlamasalmina Kızlar daha bebegim 6aylik ama 2 haftadir yasiyorum bu sorunu cok kotu ediyor bunun bi caresi yokmu 😢