ZeynoMerce Meraba ben 9 haziranda 19 haftalik bebegimi düsürdum kanamam 12 gün falan sürdu ve bebegimin ölum surecini atlatamadim tekrar gebe kalmak istedim haziranin sonundan beridir test yapiyorum silik pozitif test goruyorum 10 dan fazla test yaptim benim gibi olan var !!
Soruyorumm ZeynoMerce bence hamile değilseniz bir süre ara mı verseniz hem psikolojiniz için hrm bedeniniz için beklemek faydalı olabilir
Ball1903 ZeynoMerce 9 Haziran çok yakın bir tarihte beta bile daha yeni sifirlanmistir ve rahmin kendini toplaması lazım kesinlikle kendinize biraz zaman verin bu sekilde rahim yeni bir bebegi tutarken zorlanabilir servikal kısalık olabilir ilk zamanlar zor geçiyor ben de yaşadım ama inanın Allah her şeyin zamanını yazmış
ZeynoMerce Plesanta preive idi ve kanamam oldu sebebi bilinmedi,kasılmalarim oldu cok 4 haziranda durduruldu fakat 9 haziranda maglesef son evre sancim geldi direk duramdi bebek 😔9,5 aylik bebegim var ama onun acisi cok baska oldu surekli hamile gibi bunyem
ZeynoMerce Valla sende haklısın ama öle olmuyor ben normal dogumla dogurdum ve sütum geldi bebegimi bi kutuya koyup goturduler emziremedim korkudan bakamadim cevrende surekli hamile bebek hormonlarin hala ole devam ediyor surec cok agir kabullenmek mezari var gidiyorum bos gibi icim de yok hala icimde gibi duygusu cok kotu canim
ZeynoMerce Dogumdan once benim tuvalete gitmem bile hayati tehlikem vardi ben ona ragmen bebegimi dusurmemek icin afedersin idrarimi bile yapmaya korkuyordum pregestronu 2 ye cikardik igne kullandim o dogum sancisini evde 15 gun hergun 2 saat arayla cektim hic dinmedi ilaclar yatistirmaya calisti suyum gelene kadar dualar ettim belki dogmaz diye ama dogdu cok buyuk aci o nedenle istiyorum insan bedenini umursamiyor o cani tekrar istiyor biliyor musun hareket ediyordu herseyini hissedip yok olmasina dayanan var mi
Minik1Civciv ZeynoMerce seni çok iyi anlıyorum canım benimde 17 haftalık bi kaybım var peşine yine 3 ay sonra hamile kaldım düşük oldu üç ay geçti şimdi yine seviyorum 😞 başın sağolsun
Leylaucr ZeynoMerce dayanan varmı bilmem ama bende 13 haftalık bebeğimi oğlumu kaybettim 1ay kanamam oldu sürekli hastanede yattım ama olmadı kaybettim sabır ediyorum Allah sabrını veriyor diğer çocuklarıma sarılıyorum kolay değil acısı çok ağır gerçekten yaşamayan bilemez
Byzsrn ZeynoMerce o kadar haklısın ki hamile kalsan yine geçmiyor ama biliyo musun onun yeri dolmuyor sanki ocak ayında 41+1 de doğum için gittiğimde bebeğimi kaybettim (ilk bebeğimdi) şuan 11haftalık hamileyim ama yüreğimdeki sızı bir gün olsun dinmedi
ZeynoMerce Ayni durumda olan insan ariyorum bu piskoloji inan tekrar gebe kalmakdan daha kotu aseriyin migden bulaniyor tum gebe belirtileri devam ediyor ama icimde bir bebek yok testler pozitif hala yarin 40 inci gun adetimde yok
Zln2152 ZeynoMerce ah kuzum benim ah 10 Haziran da 26 haftalık yavrumu kaybettim. Karnımda yaşıyordu ama beyin kanaması geçirmiş anne karnında normal doğumla aldılar benden. İlk gün suni sancı verdiler açılmam olmadı en son kendi sancım geldi yarım saat içinde doğum oldu doğar doğmaz aldım kucağıma öpüp kokladım mis gibi kokuyordu o kadar güzel bir kızdı ki o güzelliğini hiç bir zaman unutmayacağım hemşireye verir vermez vefat etti yavrum. Hemen bir çantaya koyup morga götürdüler. Şimdi sadece mezarlığına gidiyorum. Ben daha dün adet görmeye başladım bende senin gibi adet görene kadar testler yaptım mide bulantısı falan bunlar hep psikolojikmiş ben birde gidip destek alıyorum terapi gibi bir şey çok zor alışamadım henüz ilk çocuğum ilk heyecanım da kollarımda yok olup gitti. Tekrar çocuk düşünüyoruz da bilmiyorum allahım hayırlsını nasip eder inşallah 🙏
GunEsila ZeynoMerce seni çok iyi anlıyorum canım bende 16 Ekim 2019 da 18+4 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu ve normal doğum yaptım insan öyle bir boşluğa düşüyor ki nefes almakta zorlanıyor hemen hamile kalmak istedim tüm doktorlarin 6 ay bekle demesine rağmen dinlemedim çünkü açımı dindirecek tek şey bebekti düşükten 5 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim şuan kızım 20 aylık ve ben 30+4 haftalık hamileyim acısı hala ayni ne olursa olsun hep yara olarak kalıcak inşallah Allah gönlune göre verir benim ilk göz ağrımdi çok zor hala atlatamadim 😔
ZeynoMerce Ball1903 servikal kisa degil enfeksiyonum cokdu ona yoruyorum incelendi bi sorun olmadi ornek alindi dogum erken bebek oldugunden incelemeye gidiyor
ZeynoMerce Ayni durumda olan var mı onu ögrenmek istiyorum bole bebegini kaybeden ve tekrar dusunup hile kalip test yapan
Mlk_72 ZeynoMerce var canim ben 38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok zor anlıyorum seni ama Allah a sığın sabır dile hem bebeğin çok küçük daha çok küçük onunla zaman gecir düşük yaptıktan sonra en az 3 ay beklemek gerekiyor rahim in toplanmasi için. Benim 38 haftalıkken doğum için gittiğim hastaneden bir hafta sonra toparlanıp eli boş çıktım bebeğimi kaybettim kendim de ölümden döndüm çok zor şeyler atlattım ama Allah sabır veriyor gerçekten yeter ki sen Allah a sığın canı veren de o alan da o. Ben araya 3 yıl koydum çok şükür şu an 11 haftalık hamileyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun saglikla kolaylıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin 🤲 Allah korusun tekrar aynı şeyleri yaşayıp yıkılmaktansa ara vermeni oneririm rabbim nasip eder inşallah yine hayırlısı ile
ZeynoMerce Zln2152 ay allah sabir versin sanada kac haftalik olursa olsun durum zor kimse kaldiramaz yani hormanlar devam ediyor piskolojik degil ben o piskolojide degilim yada valla kendimi kaybettim galiba ya basim donse hamile saniyorum nolacak bilmiyorum bole test aldigim zaman rahatliyorum sadece
ZeynoMerce Zln2152 ben hala adet görmedim kafamı karistiriyor korunmuyorumda istiyorum cunku bebek cok istiyorum testlerimde de ole gorunce unut ediyorum senin de bole silik mi cikiyordu nasildi
ZeynoMerce Zln2152 sende bole test alip yapip her testte pozitif gordun mu pesinden kan verip negatif dağıldim ben ya surekli pozitif ama sonuc negatif
kvsr22 Zln2152 merhaba ben de yeni aynı sebepten bebeğimi kaybettim.Başınız sağolsun.5 gün oldu doğum yapalı.Doğumdan sonra depresyona girdim sanırım ağlıyorum sürekli.Neden beyin kanaması geçirdiği ile ilgili bilgi alabildiniz mi ?Benim bebeğim de 26 haftalıktı
Daryam35 ZeynoMerce sizi cok ıyı anlıyorum. Ben de kasımda 19 haftalık bebeğimi plesenta previa nedeniyle kaybettim. Sütüm de geldi. Toparlanmak çok zor.Su an tekrar hamileyim. Rabbim bir daha yaşatmasın. Daha tazeymiş sizin rahmin toparlanaması için biraz ara vermenızı öneririm. Yavrunuzda küçükmüş. Onunla daha cok zaman geçirirsenız daha kolay atlatırsınız diye düşünüyorum 🌺