minik_koala_ve_annesi Kizlar bebegim sanki hep ayni yerde gibi sabahtan beri tik yok basina gelen var mi
Soruyorumm minik_koala_ve_annesi benim de öyle oluyor dinlensemde oynamıyor bazen sonraki gün kıpır kıpır oluyor hala hareketleri düzenli değil bu haftalarda
ElifKumru minik_koala_ve_annesi 25+2 yim 24.hafta boyunca hareketlerini hiç hissetmedim 2 gündür ufak kıpırtılarını hissediyorum. 23.haftada gümbür gümbürdü 😂
132025 minik_koala_ve_annesi dün 23+6ydım benimde aynıydı normalde durduğu an yokken dün birden hareketleri kesildi belli ni yerde toplandı sertleşti ne yaptıysam hareket etmedi bende korktum ama gece olunca başladı hareketlenmeye bugünde daha sakin
Soruyorumm minik_koala_ve_annesi bence tatlı ye hafif hafif bebeğin oldugunu düşündüğün yeri sars uyansın uyarı ver sola yat bekle hareket ederse sorun yok için rahat etmicekse git
minik_koala_ve_annesi Soruyorumm herseyi yaptim canim cikolata tatli meyve suyu meyve bebeyi salladim iceride sola dondum yok saga dondum yok aklima takildi
minik_koala_ve_annesi ElifKumru bendede ayniydi canim dun aksamdan beri cansiz cansiz bugunde hic yerinden oynamadi