Deletedmom727272 haftadan sonra yüksek 115 desibel üzeri fetüsün duyma duyusuna zarar verir diyorlar. Mazur görünmenizi isteyin düğünlerden ne olur ne olmaz.
Peelinn Deletedmom727272 böyle kanıtlanmış bir bilimsel bilgi yohhhh🤣 opera sanatçısıyım kültür bakanlığı opera ve balede , bangır bangır müziğin icindeyim ve kendim de söylüyorum 🤣 anca içeriden eşlik ediyor o kadar.
Peelinn Deletedmom727272 kaldı ki en az 100 kişi tanıyorumdur doğuran. Hiç birinin bebeğinde duymayla ilgili bir sorun yok
uraz_ve_annesi- ozgegms 34+5 teyim 2 gün önce görümcemin kınası düğünü oldu kendimi çok yormadan oynadım da eğlendim de çok şükür bebeğin hareketlerinde falan bir sıkıntı yok aynı hissediyorum
Deletedmom727272 ozgegms olasılık bahsettiğim şeyler, kesinliği kanıtlanmamış ancak siz düğünlerden daha kıymetlisiniz bu süreçte🎈
Deletedmom727272 Peelinn üstüne hadis mi fırlatalım onu mu istiyosun. Duvahazinesi.com aç bak çok bilmiş seni😂😂
Deletedmom727272 Peelinn bence sen bak, burda kucan doktor diye sallama helaleme sen çok biliyosun hııııı ivivivivviv😂 Ayrıca ŞİRK koşma çarpılırsın okeeeğğğyyy👋🏻👋🏻