Selam kızlar, 14 temmuzda sabah 8de doğurdum, gebelik şekerim vardı 5 haftalıkken açlık şekerim 110 çıkmıştı sonrasında şeker yüklemesiyle 240 şekeri görmüştüm tüm gebelik boyunca ilaç kullandım ve diyet yaptım, 39+2 de suyun da azalmasıyla sezaryen yapalım dedik, belden iğne kısmı çok kolaydı ve diyebilirimki sadece o an ameliyathanede bebeğim doğacağı için duygulandım başka hiçbir acı his yoktu, sonrasında ağrı biraz oldu tabi ama hastanede emin ellerde oluyorsunuz yapılan bir ağrı kesici iğne 8 saat boyunca etki ediyor ve gerçekten ağrı ilk yürüyüşten sonra yüzde 60 azalıyor. Verebileceğim birkaç tavsiye doğum çantanıza koyu renkli serin tutan önü düğmeli bir gecelik koyun bunu ameliyat sonrası hasta bakıcı istedi ben açık renk götürmüştm leke oldu hep, 3-4 takım da önü düğmeli incecik pijama takımı koyun kısa kollu bunlar açık renk de olabilir, çok terleniyor sürekli değiştrmek gerekiyor, bebeğe gelince 3300 görünüyordu ultrasonda ama 2950 gram doğdu, emzirme konusunda göğüs ucu yarası için krem ve gümüş kapak götürüp hangisi size uyarsa birtek onla devam edin ikisi aynı anda asla kullanılmıyor, makyaj malzemesi düzleştirci filan götürmüştüm hepsini geri getirdim, biraz karışık yazıyorum aklıma geldikçe, şuan 4 günlük olduk bol bol uyuyoruz, annelik çok güzel 🧡 sadece anın tadını çıkarın, ben şimdiden doğuma giderken doğum sonrası hastane fotoğraflarına bakıp ne kadar güzel anlardı demeye başladım , herkese sevgiler 🌸