seymataner7 Devletten randevu bulmak imkansız özelde detaylı yaptıran varmı? Nereyi önerirsiniz hangi doktoru önerirsiniz bide fiyatlar nasıl?
11Merve seymataner7 delta hastanesi Hakan Gürbüz de çektirmiştim bende nisan ayında 530 liraydı çekim yorumlatmamıştım yorumlatmak için ekstra muayene ücreti 200 lira demişlerdi. Ben sadece ultrasonu çektirdim devlet hastanesindeki doktoruma göstermiştim
Deletedmom_30 seymataner7 ümraniye de bir klinikte Erbil Çakar var 500 tlydi fiyat gecen haftalarda gitmistim cok cok iyi bir doktor a dan zye her seyi anlatip bakıyor
Vildan53 seymataner7 çakmak erdem hastanesinde yaptırıcam bende ebru hanım 800 Selçuk yada serkandı sanırım oda 1000 TL 1000 TL olan haftasonu yapıyor bide perinataloji dalı radyoloji de yaptırmak çok iyi değil dedi doktorum bunun bölümü perinataloji
TeoMom seymataner7 Benim aklımda 2 yer ver Kadıköy’de Zeki Şahinoğlu ya da kendi hastanemde Emsey Hastanesi Oya Pekin o da aynı 1000 lira
Tugcebanu Delta hastanesinde Hakan gürbüz var çok güzel ilgileniyor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ücreti de o zaman 300 400 arası bir şeydi ama zamlardan sonra ne olmuş bilmiyorum arayın bi hastaneyi isterseniz
Esrayavuuuz Çamlıca medipol hastanesinse emel hanım çok memnun kaldım ama 1.250 yaptırmıştım şuanki zamla fiyatı değişmiştir
11Merve seymataner7 o hastanede takipli değilim detaylı yorum yapmamıştı ama nasıl diye sorduğumda iyi demişti yorumlasaydı 730 lira olucaktı. Dışarıdaki doktora gösteririm demiştim o şekilde olmuştu yani
seymataner7 Deletedmom_30 tam olarak hangi klinik? Bide Zeynep kamilde görmüştüm gibi geldi bu doktorun ismini yada ben karıştırıyorum bilmiyorum..
Miracle22 Deletedmom_30 Ben de yaptirmak istiyorum fakat Erbil bey e netten ulasamadim. Iletisim bilgileri sizde var mi?
Usnac1995 Pendik Halil Mesut inanılmaz pozitif iyi biri, içindeki tüm sıkıntıyı alıyor enerjisiyle. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatıda uygun gelmişti bana. 650 tl idi 2 ay önce
rizelipek Anadolu daha pahalıymış avrupada 400₺ kadar bulursun bende baktım anadolu uyhun olsaydı gelirdim bile ama daha 2 aylığıö devlette bulursam devletr gideceğim 🤦🏻♀️
Deletedmom_30 Snemgokbil kesinlikle adam gerçekten işinin ehli yani ben ilk oglumda badka bir hastanede yaptirmistim adam hic bir sey anlatmamisti bu hamileligimde Erbil beye gittim harika anlatti ilgilendi🙏
Deletedmom_30 seymataner7 yok dogru orda da gorev yapiyor. Sibel Açikalın klinigiydi sanirm internete yazin cikar
seymataner7 Deletedmom_30 anladım teşekkürler :) Zeynep kamilde perinatoloji bölümünemi bakıyo yoksa kadın doğum bölümünemi