Minikmucizem199 Melos580 ilk hamileliğim de adetten 10 gün sonra öğrenmiştim bunda 3gun geçmişti öyle öğrendim
Bebekadam1_ Bende adet olmam gereken gün öğrenmiştim hamile olacagima ihtimal vermiyodum testi yapınca kalakaldım öyle 😁🤣
summer8 Ahsenmom Aylin355 Nujinkanat OzlmErdl SemaArin Kb_plt Aysekalkan Hasretsimsek1 Arirang Msfidash Ahsenmom Nur-006 Aceyaman kızlar bel ağrınız var mıydı? Yumurtlamadan sonra meme ucu hassasiyeti ve bel ağrısı yaşadınız mı benim tuhaf bi şekilde çok erken başladı göğüs ağrısı şimdi 4 gün var adete azaldı ama bel ağrım hala var
sevda_cicegi11 Melos580 adetimin geciktigu 2.gun hiç ihtimal vermeyerek yaptığım testte 2 çizgiyi net görmüştüm
Ahsenmom Beta 9ken öğrendim daha adetime 1,5 hafta falan vardı 🤗 çok istedigim için sürekli test yapıyordum kan veriyordum, erken öğrenmek hiç iyi birşey değilmiş ama 🥺
Aysekalkan Melos580 iki haftalık Ken supriz bı şekilde hemşireler güldü durdu apla iki haftalık gebeliği nasıl öğrenmeyi başardın diye🤪😄
Emily37 Melos580 her iki hamileliğimde de adetim geçtikten 5 gün sonra öğrendim.şimdi biri 13 yaşında diğeri 22 haftalık karnımda🥰🙏
Aysekalkan Bfduam şeker tavan yapdi sebebsiz yere eşim korunmaya başladı sen kav edin dedim yok okadar salak değilim dedi😇🤪😄acilden kan verdim ben ilaç kullanıyorum diye oda bı cikdinoki haftalık buyurun buradan oldu şeker var 7yildir sattık sattık bakdik bu şeker lennasil olur diye oluyormuş
Arirang Beta 0.2’ydi. Ama erkendi. Aradan 3 gün daha geçti yumurtlamanın 11. Günü beta 4.74 oldu. Çok umutlandım. Adetim 3 gün gecikince test yapıp öğrendim. Aynı gün beta 320 çıkmıştı