Uneremine Minikanne123 kaçıncı haftada doğum yaptınız en çok korktuğum erken doğum riski 🥺 sağlıcakla büyüsünler insallah gözünüz aydınn🥰
Bebekdelisi Minikanne123 ay saglıkla evınıze götürün bebıslerınızı saglıkla büyütün inşallah kaç H doğdular acaba bıze onerınız varmı 11 H bızde🌸
Kaya13 Minikanne123 gözünüz aydın 🥰 darısı bize olsun inşallah 🙏❤️ ciğer geliştirici yapılmış mıydı? Birde son ultrasonda ölçülen kilo ile doğdukları kilo arasında fark oldu mu
Minikanne123 Uneremine Teşekkür ederim benim de en çok korktuğum erken doğumdu. 36+3 de yaptım ama ciğerleri geliştiği için çok şükür küveze girmediler, 1 gün yattık eve döndük erken doğumdan korkmayın önemli olan ciğerlerin gelişmesi
Minikanne123 Bebekdelisi 2. 300 kiloya yakın doğdular ama tabi şişliklerle indi. Dengeli beslenmeye özen gösterdim, ve bol dinlendim ikizlerde dinlenmek çok önemli sadece yemek ufak tefek işler yaptım.
Bebekdelisi Minikanne123 masallah haftaları iyi degılmı ben hep erken doğumdan korkuyorum bende evde cok ıs yapmasamda bebek var geride ister istemez biraz ayaktayım
Srpeng 37.haftaya girince dogurdum bende ikizlerimi biri 3 kg biri 1800 dogdu ikisini de kuveze aldilar dua edin
Minikanne123 Kaya13 Amin teşekkür ederim inşallah 🌸🤲hayır ciğer geliştirici vurulmadı, benim aynı çıkmadı çünkü birbirlerinin üzerlerine yatmışlardı 🙊
Minikanne123 Nil2736 tabi ki oldu şuan hamile kalmadan önce ki karnımın biraz daha fazlası o kadar zamanla oda iniyomuş
Nil2736 Minikanne123 yani ilk doğumumdan biliyorum. Ben çok sportif biriyim.kendime çok dikkat ederim. Karnım gitmişti ilkinde. Ama şimdi ikiz. Ve kocaman oldu.yürümek hareket etmek zor, doğumdan hemen sonra hafiflemiş hissetmek istiyorum 😔