Boncukveannsi Kızlar ben 8 haftalık gebeyim dün bir düğüne gittim 5 saat boyunca yerimden kalkmamaksizin oturdum dün eve geldiğim de karnımın sancısı belimin ağrısı ölucektim resmen sizce bebeğime bir zararı olur mu kızlar yaa😢
Deletedmom_12 Boncukveannsi riskli bi donemdesin senim haftandayken ben evden cikmadim senin surekli uzanman lazim ayaklarini havaya.kaldirarak.bebegin yerlesip yulari cikmasi lazim. Ayaklarini bol bol yukari kaldir.ayaga kalkmamaya özen goster 12 haftadan omcede kendini bu denli bidaha yorma ccocuk daha coook kucuukk
Eleonora Boncukveannsi riskli bir hamileliyin yoksa bir sey olmaz. Ben ilk haftalrimdan hep yurudum soguk sicak demeden. Hatta ilk haftalrimda tasindim cok yoruldum evet ama sukur bir sey olmadi. 10 haftamda hatta dugune gidib gobekte atdim😃
ada58 Boncukveannsi ben 24 haftalık hamileyken kuzenimin düğününü yaptık, herşeyde de destek oldum.hep ayaktaydım hiç oturmamıştım 3 gün boyunca şiddetli bel ve kasık ağrım oldu. ama çok şükür bişey olmadı başka
Vicibici Boncukveannsi Sağlıklı bir gebelikse ister dağa tırman ister paraşütle atla tutunacağı varsa tutunur 🐣 moralini yüksek tut, bişey olacağı varsa sen saatlerce oturduğun için değil allah nasip etmediği için olacaktır.
BetulYolacan Riskli bir hamileliğin yoksa doktor zorunlu istirahat demediyse sorun olmaz inşallah ben 24. Haftama kadar 24 saat acil serviste nöbet tuttum. Rabbim korudu.🙏🏻
BetulYolacan Boncukveannsi bana hamileliğinden önce ne yapıyorsan hepsini aynen yapmaya devam edebilirsin ekstra bir şey yapma demişti. Fakat size dinlenin dediyse dikkat etmenizde fayda var. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Boncukveannsi BetulYolacan gerçekten mi yanlış anlamayın ama doktorunuz emin mi bu konu da siz can taşıyorsunuz sizin daha ağır olmaniz lazım bu dönem de
Cgdm34 Boncukveannsi rısklı bır gebelıgın yoksa bir sey olmaz aslında ama daha cok yenısın bıraz dıkkat etmen lazım 🥰🥰bende arabayla cok gıttım geldım uzun yol gıttım cok şükür bir sey olmadı ☺️☺️
1Rumeysa1 Boncukveannsi korkma gözden sakınana bir şey olurmuş hep sen tedbirini al takdiri Rabbimden bende aktif bir hamileyim genelde her şeyi yaptım tabi ilk haftalar ani harakettir vs yapmamaya özen göster yeterli
BetulYolacan Boncukveannsi acil hemşiresiyim ağır çalışıyorum dediğim an bunu söylemişti çünkü herhangi bir riskim yoktu. Hareketli olmak daha rahat hissettirdi açıkçası.