BoyGirlAnnesi papatyakahvesi3- yok canım bizim ki daha inatçı 41+3 olduk hiç gelesi yok herseyi denedim hala deniyorum bir umut belki açılmam olur diye ama olmayınca olmuyor ağrılarım sancım var sadece 2 gün içinde geldi geldi gelmedi salı doktora gidicez bakalım nasıl gelecek o zaman hanımefendi
Naznaz6224 papatyakahvesi3- valla al benden de o kadar 37 +2 olduk bebegın kilosu haftasına göre fazlamış sekerı ve ekmeği yasakladı bebek irilesıyor dıye ama ne gelen var ne giden normal dogum ıstiyorum ama gıdısle bebek kılosundan dolayı sezaryan olcak
papatyakahvesi3- BoyGirlAnnesi Açılma için ilişki (haftada 3 ), sıcak duş, çömelmiş squat hareketleri ve hurma tavsiye ediyorlar
papatyakahvesi3- Naznaz6224 benim de şeker yüksekti az yememi söyledi tatlı yemeyince bu sefer tansiyonum çıkıyor
bir_ada_meselesi papatyakahvesi3- 39+1 🥲🥲🥲🥲🥲 37den itibaren ahududu çayı, adaçayı, hurma, ananas, ılık suyla hergün duş, squat, yürüyüş fekaat kızışkom hala gelmiyor 🤷🏻♀️😂 Durmak yok yola devam 🙏🏻🙏🏻😂😂😂
papatyakahvesi3- bir_ada_meselesi benimki erkek de geç gelir diyorlar neye inat ettiysem gelmesini istiyorum
BoyGirlAnnesi papatyakahvesi3- canım aklına gelen gelmeyen ne varsa hepsini yaptım yapıyorum olmuyor yani zaten bu 2.doğumum ilk’de değil oğlum 39 da geldi onda da yürüyüş her gün sıcak duş cinsel ilişki squat hepsini yaptım açılmam oldu 2cm ama sonra ilerlemedi suni ile yapmıştım doğumumu bunda 42 ye az kaldı kanalda 0 açıklık sancım ağrım var zaten sanırım bunda da açılmam suni ile olacak
BoyGirlAnnesi papatyakahvesi3- bende ki sabır da bitiyor vallahi çok ağırlaştım kuru ağrı sancı çekiyorum havalar zaten sıcak bunaltıyor artık gelse de bende bebişte rahatlasak inşallah sen en fazla 40 dedim mi dogurursun çünkü hafta ilerledikçe insan daha da zorlanıyor ağırlaşıyor bide tekmeleri artık normal değil can yakıyor biraz
zeynepdurunun_annesi papatyakahvesi3- 1- ananas suyu 2- sıcak duş ve göğüslere masaj 3-cinsel ilişki 4- egzersiz