naciye9095 5 haftalık olanlar ne hissediyorsunuz benim tüp bebek pozitif gördüm çok şükür ama daha kese ve kalp atışlarını görmedim dr 15 gün sonra gel dedi zaman geçmek bilmiyor hiç bir belirti yok sadece istahım çok açılmış normaldede yemeyi seven ben daha fazla yiyorum bu aralar
Motherbabys naciye9095 Bende tüp bebek annesiyim belirtim çok yoktu halsizlik uyku hali içinizi ferah tutun kalp atışını da duyarsınız 🥰🌺
Bebekdelisi naciye9095 benım 2. Tüp bebek cnm bırı dogdu istediğini cevaplarım bu haftalarda halsizlik koku hassasıyetı ufaktan ama duygu dalgalanması ilaçlardan sıkılma yaşayabılırsın
naciye9095 Aminn inşallah evet bende de hep uyku hali yorgunluk halsizlik var ama mide bulandım gögöste hassasiyet koku duyarlılığı gibi hiç bir belirti yok dedim acaba ters giden birşey mi var
Motherbabys naciye9095 herkeste aynı belirti olmuyo mide bulantım olmuştu ama ilerleyen haftalarda oldu
Mssima Ben de tüp bebekle 5+5 oldum.Kesem cok küçük ama dün gözüktü.On gün sonra tekrar bakılacak.Belirti olarak adet sancısı yasıyorum.Bir de biraz bunalıyorum dışarıya cıkınca.Evsen cıkmak ıstemıyorum.
Bebekdelisi Mssima sizinkisi tam anlattığım dısarı çıkmazsanız bıle bas donmesı dısarda huzursuzluk olabılıyor ⅚ gibi balkon camdan hava alma yapın zamanla geçicek suan yorgun düştünüz yorucu zor bır süreç geçirdiniz cok normal
naciye9095 Bebekdelisi Allah razı olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasın bugün tam 5 haftalık haftaya pazartesi gitsem görünürmü kese keseyi görsem kalp atışlarını duysam hamileligimin saglıklı oldugunu söylese dr rahatlarım şuan sevincimi yaşayamıyorum bile Allah korusun bi sıkıntı varmıdır diye düşünüyorum 3. tüp bebek benimkine ilki tutunmadı 2.si tüp bebek oluşmadı buda 22 yumurtadan sadece 1 tane döllendi çok şükür Rabbim can verdi tutundu çok agladım dua ettim
naciye9095 az öce sol kasıgımda birazcık şişlik oluşmuş fark ettim bu iyi birşeymidir kızlar 9yıl sonra ilk hamileligim tedirginim biraz
Bebekdelisi naciye9095 sakın ol canım Rabbım ol dedikten sonra biliyorsun🤲🏻 Kese gözükür cnm ama kalp atışı erken ilaçları hıc kesme devam cnm neler kullanıyorsun
Bebekdelisi naciye9095 yumurtanın sayısına takılma bedne 1 döllenme oldu deme neler var bilsen 40 tanede 1 çoktan bile o yüzden bebegın senınle olsun gerisini boşver bol su iç düzgün yemek ye ilaçları saatle al agır kaldırma kalp atışına kadar cok yorulma
Busegul01 naciye9095 Bende Tüp bebek Annesiyim bu hafta 9 haftalık olduk keseyi biz 5. Haftada görmüştük kalp atışınıda 6. Haftada 🥰 Aynı tedirginlikleri bende yaşıyorum merak etme sağlıklımı büyüyormu ne kadar oldu acaba her hafta merek ediyorum görmek istiyorum 🥰 İnşAllah 3 gün sonra kontrolümüz var görürüz 🤲 biraz sabır istiyor zaman geçmek bilmiyor sanki bu haftalarda heyecanımızdan hemen 3-4 ay geçsin istiyoruz . Rabbime şükürler olsun o zor süreçlerin meyvesini aldık İnşAllah Sağlıkla ve hayırlı kucağımıza alır güzel günlerini görürürüz Evlatlarımızın 🤲🌸
MyLittleMiraclee Benimde 4+1 benim belim sızlıyor çok ayakda durunca, hemen yoruluyorum biraz ayakta kalınca. Ara ara kasıklarıma batma oluyor, göğüslerim az hassas ve akıntım oluyor.
Busegul01 Ve arkadaşların dediği gibi bol bol dinlen ağır işler yapma çamaşırımı bile annem seriyor Allah razı olsun dikkatli olmakta fayda var ilaçlarını düzenli kullan benim iğnelerim fitilim ilaçlarım var bilmiyorum aynı ilaçlarmı ama biz tedbirimizi alalım Takdir Allahın 🤲❣️
naciye9095 Allah hepinizden razı olsun ilaçlarım progestan 200mg fitil sabah, öyle, akşam, kullanıyorum. Prolutekx 25 mg igne günde 1 defa. coraspin 100mg günde 1 folik asit günde 1 ilaçlarım bu şekilde benim