Songultortcu Kızlar çok iştahsızım içimden hiç birşey yemek gelmiyor gün içinde nasıl besleniyorsunuz bebişleriniz nasıl kilo alıyor beslenme şeklinizi yazarmısınız
Deletedmom434 Songultortcu soda,haşlanmış yumurta,ceviz,fındık,badem,kaşar peyniri,ıspanak,yeşil mercimek hamileliğimin başından beri bunları tüketiyorum
Songultortcu Deletedmom434 hergün kaç öğün yapıyosun canım mesela ben ekmek pilav falan hiç yiyemiyorum ancak meyve süt
Deletedmom434 Songultortcu günde 2 öğün o şekilde besleniyorum onun dışında da yemekler tüketiyorum yine
Songultortcu Deletedmom434 ben hiç yemek yiyemiyorum ya iştahım hiç yok bunları genel olarak bende tüketiyorum ama yemek yiyemiyorum canım
Deletedmom434 Songultortcu ilerleyen haftalarda yemeye başlarsın kuzum az ve sık yavaş yavaş yemeyi dene😘
Songultortcu Deletedmom434 hep öyle diyorlar canım ya karnımda çıkmadı üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum
Agg0207 Ben üç öğün yiyorum kahvaltıyı çok güzel yapmaya çalışıyorm süt peynir kaşar ceviz bal yumurta falan bide bol bol sebze yemegi yapıyorum haftada bir iki kere balık yiyorm paketli gıdalardan asitli içeceklerden uzak duruyorum meyve yiyorum günde bir iki kere
Agg0207 Songultortcu bezelye yemegi yapıyorum beşemal soslu brokoli fırında karışık kızartma sebze çorbaları mercimek tavuk suyu çorbası patates püreli patlıcan oturtma baya yemek adı verdim valla hakkınızı helal edin 🤭 olabildiğince sebze kullanmaya çalışıyorum yemeklerde
Agg0207 Songultortcu internette tarifleri var zaten çok ugraştıran yemeklerde degiller 40 dk en fazla