cemre- Merhabalar 9. Haftamdayım.bulantı için doktorum Metpamid önerdi.Fakat ben kullanmaktan çekiniyorum. Bu ilacı kullananlar yan etki yaptı mı yapmadı mı konusunda bana yardımcı olabilirler mi ?
SevgiIbrahim cemre- hic kullanma bence, ben ignesini vurduruyodum 2gunde bir, bildigin eve gelince halsizlik basliyodu, piskolojim bozuluyodu ve bildigin agliyodumm sacmaa sapann kuruyodumm biseylerr. Hayattan sogudumm resmenn adını duyunca bile kotu oluyorum
Deryakaya1802 cemre- ben de kullanıyorum arada bana iyi geliyo hemen içtiğimde geçiyo.bulantım şiddetli olduğunda kullanıyorum memnun kaldım. Bünyeden bünyeye değişiyo demekki
cemre- Dün sabah ve akşam almak zorunda kaldım akşama doğru çok kötü fenalaşma baygınlık geçirdim saatlerce. bilemiyorum ondan mı yoksa uzun süre aç kalmamdan mı ya da gebelikten mi anlayamadım .
cemre- SevgiIbrahim kullanmayacağım artık bakalım iyi gelec k başka ne ilaç var ki Metpamid en hafifi diye biliyordum.
cemre- Deryakaya1802 ben bir ara bir hap tek almıştım sabah . Etkilenmemiştim . Ama dün sabah akşam alınca akşam çok kötü oldum . Belki de gün içind 2 hap almam bünyeme ağır gelmiştir.
Tiredmother Benim o ilaca sadece hap olarak değil damar yolu olarakta alerjim var, tansiyonumu yükseltiyo kalp ritmimi yükseltiyo nefes darlığı flan yapıyo bende
cemre- Tiredmother aynen bende de öyle oldu ilk defa yaşadığım için tarifi imkansız gibiydi siz tarif ettiniz gerçekten
Emlyjams cemre- canım metpamit o dediğin şeyleri yapmaz. Sen yeni hamile olduğun için ve telaş yaptığın icin o şekilde hasta olmussun. Metpamitin hic bi etkisi yok Bide geçirmiyor bile. Bünyeden bünyeye fark da eder tabi ama ben tüm Bulanti ilaçlarını kullandım en iyi zofran ve emedur geldi bana. Sende deneye deneye bulantini geçireni bulacaksın. Bu Bulantı ilaclarinin sana da bebeğe de bir zararı yok çünkü hamileler için üretiliyor zaten. Parol minoset rennie talcid gavisgon ve bukanti ilaçları kullanabilirsin koskoca 9 ayda zaten sadece onun haricinde malesef ölsen bile baska bisey yok ilaç olarak
33mersin Emlyjams peki dramamine kullandın mi ben 1 2 tane içtim ama hep üzülüyorum bebeğe bi zararı olur mu diye vicdan yapıyorum 😭
Hacerr Emlyjams etkisi olamayabilir ama yan etkisi var arkadaş ne dediyse kat kat fazlasını yaşadım hastanelik oldum serumla kendime geldim metpamit çok masum bir ilaç gibi bilinsede değil lütfen metpamite alerjiniz varsa doktora söyleyin ciddi sonuçlar doğabiliyo Allah kimseye yaşatmasın
Emlyjams cemre- bide senin icin bir kere boyle kötü etki yaptıysa hep korkarsın gene yapacak diye o yüzden baska hap dene. Ben asla boyle şeyler yapmaz dedim üstte ama belkide bünye meselesidir bilemiyorum
Emlyjams 33mersin kullandim tabi. Ama tam olarak emedur geçirdi benimkini. Vallahi vicdan yapacak kaygilanacak bisey yok bu ilaçlar zaten bulantı için ben günde 2 3 tane aliyordum kusmaktan korktuğum icin. 33 haftaligim oğlumda hic bi sıkıntı yok Allaha şükürler olsun ki çok sağlıklı. Kendinize hayati zindan etmeyin canım zaten 14 15 haftalarda birden gececek bi sabah kalkacaksiniz mideniz bulanmiyor. Endişelenmeyin kullanın bulantı ilaclarini yemek yemek ve güç toplamak zorundasınız