Damla-yzc Cancu- b”. 19+2 deyiz şuan. Hamileliğimin en başından beri imom omega kullanıyorum. Onun dışında başka hiç bir şey önermedi doktorum. Gebeliğimin sonuna kadar kullanmamı söyledi 🙂 sizlerden de kullananlar var mı ?
Deletedmom_7 Leo2020 imomla birlikte ayrıca D vitamini verdi bana doktor bilemiyorum ilerisinde yeterli olmayabilir.
didemakk D vit.(ocean) , multivitamin(regenesis max) , demir(gyno ferro), magnezyum(ocean) kullanıyorum kalsiyum da istiyorum dişlerim ağrımaya başladı, magnezyum az kaldı onunla birleşik bir takviye kullanabilirim sanırım 17. Haftadayım
Pinar0 Haftadan beri Regenesis kullanıyorum, Devit-3, demir ilacı. Ama omega vermedi doktorum. Regenesiste var belki yeterlidir.
Night Pinar0 Regenesis zaten başlıca omega 3 vitaminidir :) en fazla ondan var içinde diğer vitaminler de azar azar var bende onu kullanıyorum
Meowmeow Ysm0307 ben diofol kullandığım zaman aşırı şişmiş hissediyordum. Kilo aldırıyor gibiydi. Bilmiyorum ben öyle Bi etki hissettim.
irem_ctn7 ElaOsman progestanı oral yolla mı alıyorsunuz yoksa fitil şeklinde mi kullanıyorsunuz acaba
aliss İlk 3 ay folik asit kullandım. Sonra onu bıraktık. Omega 3, demir ilacı bir de d vitamini damlası kullanıyorum 20 haftalıgız suan.
Cinarveannesi limoncicegimFO hele decavit. Allah hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşAllah.
limoncicegimFO Cinarveannesi Amin İnşaAllah cnm ya bu vitaminler aşırı bulantı yaptı dedim doktora baştaki bulantilari i daha da etkilemiştir ilerleyen n zamanlarda daha iyi olur dedi
dilarabltc Hamileligimin başindan beri imom omega3 kullaniyorum doktor emzirirkende kullanicaksin dedi şaun 35.haftadayiz imom+magnezyum+d3 +gyno ferro sanol kullaniyoruz
maisiyah_345 Canangnctr Bunu bilmiyordum önceki hamileliğimde regenesis içiyordum o da çok göbek şişiriyodu doktor decavit deyince hiç araştırmadım ama ben zaten progestan da içtiğim için karnım davul gibi
Cikitabanana Sadece folik asit, onun dısında hiç bir şey kullanmıyorum. Dr’ da önermiyor bende bi direnc kaybımın oldugunu dusunmuyorum, cogu sey zaten dogal degıl ilaçlar.. onun yerine saglıklı ve doğal beslenmek yeterli gelecektir diye düşünüyorum
Kuzucugunannesi Cancu- bn ilk 3 ay folik asit ilk hamililegimde de bunda kullandim daha snra decavit gynferro devit 3 damla kullanmistim suan ikinci hamileigim ayni sekilde yine bunları kullanıyorum