Glsm_94 Ecxfhhh kahverengi olduğu sürece bı sorun yok diyor doktorlar kırmızıya döndüğü anda hastaneye gitmen gerekiyormus benim de öyle olmustu çok şükür birkaç gün sadce kahverengi akıntım oldu sonra kesildi
ParildayanYildiz Ecxfhhh benimde olmuştu canım stres yapıp korkma ama doktora da muayene ol ihmal etme ben çok evhamlı biri olduğum için gitmiştim bir sorun yoktu ama her ihtimale karşı düşük önleyici vermişlerdi
Pcoslubiranne Ecxfhhh tabi ki de onemli.Kahve ya da kirmizi olmasi onemli degil kirmizi gelip dusuk yapmayan cok insn var.Igne vururlar buyuk ihtimal.kendinizi yormayin.
Ecxfhhh _almirasmom yok benim ilk defa oldu simdi kontrol ediyim devam ederse ona gore hastaneye gidicem birazda panigim tabi
_almirasmom Glsm_94 akıntınız koyumuydu benımde ıkı gundur gelıyo agrım yok ama progestan kullanıyorum nedense devam edıyo
Ecxfhhh Kahverengi canim aynen minicik bole akinti seklinde ama yinede iste bi panik oldum tesekkur ederim😊
Glsm_94 _almirasmom koyu yada açık olması önemli değil kırmızı olmadığı sürece demişti doktorum kahverengi akıntı yerleşmede çok sıklıkla geliyormuş ama yinede gidip bı baktirin hem içiniz rahat eder böyle strese girmeyin bebeğiniz de etkilenir
_almirasmom Glsm_94 bu sabah gıttım doktor kanama alanı yok dedı progestan hapı oyle yapıyor buyuk ıhtımal le dedı sadece gece uyurken al bıtane agızdan dedı gunde 3 kez alıyordum onu almayınca gelmıyodu bısı :/
Glsm_94 _almirasmom kesilir inşallah bebek saglikliysa gerisi çokta onemli değil kafana takip stres yapma sakın
_almirasmom Glsm_94 bugun hıc ıcmedım hıc leke gelmedı bana progestan yan etkı yaptı anlasılan artık gece uyurken alcaz 🙏