Lale52 Kızlar çok merak ediyorum çok erken dönemde kasılma sı olan oldu mu Mesela ben şu an 18 haftalık hamileyim sanki kasılma gibi bir şey hissediyorum bu normal mi
Sdt3456 Canım emınmısın kasılma olduguna. Bebegın hareketi olmasın bazen bende yasıyırum ama hareketi oldugunu ayırt edıyorum
Lale52 Sdt3456 ayrıyetten hareket de ediyor onu da anlıyorum ben ilk gebeliğimde 30 haftalık kaybettim ondan böyle tedirginim
nfssultan1 Lale52 başınız sağolsun öncelikle ben de 17 haftalıkken kaybettim ilkini şimdi 31 haftalık olduk da sormak istedim neden kaybettiniz acaba 30 da bende en ufak şeyde tedirgin oluyorum 🙁
Lale52 nfssultan1 covid oldum 5 gün ateşten yattım hastanede eve çıktıktan hemen sonra hareketlerini hissetmeyince ve şiddetli kasılmalar hissedince gittim çoktan gitmişti
motherofcats benim 18 haftalıkken başladı 20.haftada geçti 24te yine başladı şuan 27 haftadayım doktor normal herhangi olumsuz bir durum yok diyor rahimağzı uzunluğum falan iyi çünkü birde kullanmıyorsanız eğer magnezyum kullanın
motherofcats motherofcats karnınıza dokunduğunuzda taş gibi olur sertleşir o an hissediyorsunuz zaten 30 sn kadar sonra normal haline döner