GUNESDUNYA Smyye1B benim ilk cocugum kişa dusmusdu…kiraz nerden bulacakdikki o zaman ..bende yiye bilmemisdim….ama ruyalarda hep yiyordum…
GUNESDUNYA Deletedmom727272 neden kotumu tadi..reklamlarda goruyorum tadi nasil merak ediyorum hep.ama bismis sogani sevmediyim icin risk edib yemiyorum
Deletedmom727272 GUNESDUNYA ya yok tadını severim ama sevmeyeni de çoktur. Benim durduk yere burnuma kokusu geldi çıldırdım adeta yemem lazım diye akabinde gerildim de baya gecenin 10’unda yenir mi diye😂 sonra pişirdim yedim ama aşerme hissi kötüydü ondan son olsun isterim🤭
Benimennembirmelek GUNESDUNYA benim ilk baklava sonra bal olfu ama aynı gün içinde gündüz baklava istedim akşam 8 gibi bal istedim
GUNESDUNYA Alparslaninannesii kizima hamile iken limonu mandalina gibi soyub yiyordum.kansizlik yapdigi icin bende doktorum yasakladi.
ase24 Canım sürekli garip bir şekilde kum yemek istiyordu zamanla kahve telvesi aşermeye başladım kum gibi geliyordu yediğimde 😅🤦♀️
Bebikkcik Üzüm çekmişti 1 hafta sonra bulup yemiştim şimdi de hotdog çekiyor onu da bir ara yicem inşallah 😂