Misseyma MissBus ay inşallah sayılı gün gerçekten,kim önce doğum yaparsa moral motivasyon verelim birbirimize 😍😍
MissBus Misseyma hurafe mi bilmem ama sizinki kız, kızlar daha erken gelir diyorlar 😊 zaten tam 30 temmuzda doğmayacaklar bence :) bakalım görelim :)
Haatii_1 Dilser hayır Arapça ve erkek ismi saygınlık anlamına geliyor ama ben yine de kızım olurda kızıma koymayı bekliyorum daha cinsiyeti öğrenmedim ama
balbebisim hmmc ben de ikiz bekliyorum Allah’ın izniyle Göktuğ ve Gökçe düşünüyorum 🥰Göktuğ isimli çocuklar yaramaz oluyor diyorlar doğru mu?
Patricia balbebisim biri erkek biri kız sanırım. Bir arkadaşım vardı ikiz kızın adı burçak dicle erkek kardeşinin buğra fırat idi. Belki bir fikir olur.
Elf96 Oğlum olucak inşaallah 😊 Derdâ düşünüyoruz yardım sever iyilik yapan anlamında ve sahabe ismi 💙
Ilkhayat Dilser erkek dediler sonra kız olabilir dediler kız olursa Azra❤️🌼erkek olursa Metehan 😍 ilk oğlumun adı Mehmet
Misseyma MissBus geceleri sancim oluyor bıçak saplanmasi gibi ,bacaklarima krapmlar giriyor kızım aşırı hareketli geceleri bilemiyorum gerçekten bi an önce doğsun istiyorum… oğlum 39 haftalıkken doğdu geçen sene haziran ayında abisi gibi olursa 39 bulur 😍😍
Mervecenik @Dilser benimde kızım olacak inşallah 21. Haftadayız 💕 güneş olacak benim civcivimin adıda inşallah 🐣
balbebisim Ilkhayat ben de Buğra Buğlem olarak düşündüm sonra vazgeçtim hala tam karar vermiş değilim aklım çok karışık. Adıyla büyüsünler inşallah biraz geç öğrenmiş arkadaşınız :)
Hatice_hatice23 Dilser yarın ınslalah öğrenecez cınsıyetını kız olursa Zeynep erkek olursa bılmıyorum hıc düşünmedik 😂
birmeleginannesiiii Dilser kızım olucak Afra düşünüyoruz. Nasıl sizce kızlar, kulağa hoş geliyo gibi ama fikirlerinizi merak ediyorum ☺️