Ayco Arkadslar merhaba biraz zamn aldı hikayemi yazmak bebiş pek uyumuyor anca zamn bulabildim önceliklere herkese iyi dogumlar diliyorum☺️Dogumum 15.09.2018saat18:35de oglum dünyaya geldi bize kavuşmak için acele etti.dogum haftam37.4 /09.11de kontrolum vardı ogun kiç bişeyimyoktu ne sancı ne leke herşey normdldi dk bana gun vermişti 25de olcak planlı sezaryan neyse eve döndük biz o tarihi sabırsızlıkla beklyoruz biran önce gelsin diye ertesi gun annmdeyim tarhi onlara syluyordum sabırsızlıkla ki lavobaya geceyim dedim bi baktım kahverengi bi leke sasırdım annme syledim dogumn yaklastı dedi olabilr dedi bnde daha 15gün var dogurmama dedim eve döndüm o gece hafif hafif sancı cekiyorum sancıyla beraber leke geliyor dayanamadım acıle gittik nöbetci doktor hersey normal acıklık yok sancı yok dogumun yaklaştı kenfi doktoruna sylersn dedi eve geldik bn yine sancıdan uyuyamıyorum sabah oldu baktım acık rente kan hani dedim nişan dır ama sancım şiddetli nyse kndi doktoruma gittim bni hemen nst bagladılar ebeler bskıyor tabi bnde ne sancı ne acıklık cıkyo doktor beni 3saat kadr bekletti durumjma bkmak için ama bsna normal bişey yok olabilir böyle seyler diyor 😕sonrada demezmi bn burda yokum sehir dışına çıkıyorum çarşambaya kadr dogurma bnde sylerim bebek gelmez hocm diyip dalga gectim. Eve geldik doktor bişey yok diyor sonra bn yine sancıdan duramıyorum dktorun suledigide ayrıca hoşuma gitmedi carşambaya kdr onu bkliyckmişim hiç bklemezdim bu sözu fatih byden o sabaha kadar surekli sancı leke bn duramıyorum Allahım nasıl bi sancı ilk dogumda bu sancıyı yasamadım resmen nırmal dogum sancısını yasadım sabah oldu eşime dedim bn ilk doktoruma gitcem biraz uzak diye bırakmıştım artk canıma taketti fatih byde öle syliynce hadi gidelim dedim ve hstaneye geldim doktorum hemen bakalım dogumun başlamş olabilir dedi ve hemen haxırlattı o kadar babacan ki anlatamm hemşire bni haxırladı önce alttan bi baktı böbreklerime kadr inceledi bana presantan yaşlanmış dedi ve utrasyon da ayrı baktı derin derin inceledi kızım iyikide gelmişsin dedi bir avuç suyun kalmş defi bn sok ve acil doguma almm gerekir dedi ve bnim yatşim yapıldi bizi bi heyecan sardı ki sormayın bi tarftan sancı cekiyorum bi taraftan erkn geleck olan bebgimin mutlulugu esimi eve gönderim haxırlıklar için biz o gun hastaneyi süslüyoruz arkdsım feln evet saat 6 dogru bni hazırlamaya geldi hemşireler oglum kardeşine kavuşcagı için mutlulktan aglıyor bnde bi heyacn bu arada suyum az oldugu için dktor genel tavsiye etti bn ameliyathaneye girerkn esimin gözlerine baktım gözler yaşarmş bnde bşldım onları ole görünce bi baktım başmdaki hemşirede aglıyo ve bn ameliyathnedyim okadr soguk ki korkmaya da basldım bni hazırlıyorla bn doktorum nerde diyorum sürekli derkn doktorum babacn adam geldi korkma yavrum allhın izniyle sag saglim çıkacaksınz diyor bnde hocam önce allha sonra size guveniyorum derken bnim gözler gitmeye basladı bn gittim ☺️ Kendime geldigimde bi üşüyorum ki titriyorum resmn durduramıyorum agrımı da hisstim bn sayıklamaya başlamışm narkozun etkisyle bn şimdi dogurdum mu bebgim nerde kime bnziyo saglıklı mı niye karnım şiş yoksa dogurmadım feln gibi sayıklyormuşm bn kndiöi çok blimiyorum tabi bana agrı kesici yaptılar serum bagladılar agrım biraz olsun hafifledi tamamen kendime geldim artık oglumu görmek istiyorum Allahım nasıl bişey yanıma hemşire getidı onun kokusu sesi yarabbim ne acı ne bişey koklamaya doyamadıgım minnagım öle bi mutluluk ki rabbim herkese yastsın oglum biraz minnak biraz erkn oldugu için 2900 dogdu tutmaya kuyamıyosun Allh doktorumdan razı olsun bizi kurtardı biz carsambaya kdr bkleseydik ne olurdu acaba 😕tek pişmanlıgım ilk doktorumu uzakta olsa bırakmıycaktım yarın kontorulum var hediye alıp gidecem yanına uzun yazdım kızlar kusura bskmayın acıklamalı yazmak istedim herkese iyi dogumlar diliyorum hikayem böyleydi işte .
gigi Ayco canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün çok etkilendim insanlık görsün diğer dr Çarşamba gününe kadar Allah korusun ikinize de birşey olabilirdi 😰 37+4te mi Doğum oldu ben onu tam anlamadım birde diğer dr nasıl göremedi 😏😏
Ayco gigi aynen canım 37.4de dogum oldu diger dktor anlamadı bişey yok dedi göndedi bide bana carşambaya kadar bekle dedi 😕