Safakakcy PyrzAyz comfort markasını kullandım. Hiç belirtim yoktu benim planlı bir gebelikti. Dayanamayıp baktım ☺️
hulyaca PyrzAyz benim eşim de dizginletiyor bu konuda. Hayal kırıklığı belirsizlik yaşamamak için aslında en mantıklısı mecbur beklemek 🥲🫠
UmAlya PyrzAyz ben adetten 6 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Akşamına kan verdim beta HCG 7 çıktı. Bu şekilde öğrendim.
Adel3 PyrzAyz Ben adetimden 2 gün önce hem kanda öğrendim hem erken gebelik testinde. Ama daha öncesinde çıkar mı bilmiyorum🥰
hilalmami PyrzAyz ben adetime 4 gün kala kaset testle ögrendim silik çıktı sonra gittim kan verdim kandada çıktı daha keseyi göremedim haftaya pazartesi inşallah keseyide görücem
Rumeysa_2018 PyrzAyz merhaba benim bat 15 temmuzdu ben 9 temmuzda erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı neredeyse 10 günlük bir hamileliği öğrenmiş oldum 😍💌
Rumeysa_2018 PyrzAyz aslında önce 7 temmuzda yaptım çıkmadı sonra bayram sabahı yaptım çıktı ama erken gebelik testi aldım
Anneheycani Rumeysa_2018 merhaba rumeysa hanım 7 temmuzda trst yapıp negatif görmüşsüküz ya o gün ilişkiniz oldumu birdaki teste kadar yada ogünden bir gün önce
dayi PyrzAyz ben reglden 2 gün önce öğrendim. Önce idrarda çok silik çizgi çıktı sonra kan verdim 107 ydi beta hcg. Umarım sizde güzel haberler alırsınız 🙏
Tug_mel Yarın regl günüm, bugün aile hekimliğine kan ve idrar verdim hem genel kontrol hem de gebelik durumuna bakılacak geceye doğru bakarım diye kod verdiler gece bakacağım ☺️
Tug_mel Morkelebek26 aile hekimine gittin mi kan sonucundan sonra neler yaptı ? Bana öyle bir durum varsa muayene edeceğim bir kaç test isteyeceğim dedi
Tug_mel Morkelebek26 bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim 🤲🏻 Kaç haftalık oluyor 92 bin olunca
Celiktss Adete 5 gün kala erken gebelik testi predictorda çift çizgiydi. Sonra kan verince de çıkmıştı
Morkelebek26 Tug_mel ben çok erken öğrendim sanırım 3 felandı tam bilmiyorum da çünkü betayla anlaşılmıyor o 😊
Tug_mel İdrar da lökosit 95 çıktı ne oluyor bu Gebelik kan testinde henüz çıkmadı geceyi bekleyeceğim
PyrzAyz Tug_mel Canım idrarda lökosit çıkması idrar enfeksiyonuna işaret eğer öyle bir durum yoksa böbrek taşı kum vs oluşumundan kaynaklı bu değer yükseliyor