Espresso PyrzAyz erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim sonra kan verdim beta 58 idi yanı çok yeni oluşuyordu 🥹
happykidsandmom PyrzAyz ben reglime 4 gün kala gebelik testiyle kendim öğrendim aynı gün gidip hastanede kan testi vermiştim orda da pozitif çıktı 24tü sanırım değeri daha çok çok yeniydi
happykidsandmom Elizya18 trendyoldan toplu alınca daha uyguna geliyor eczaneden 2 katına alıyordum toplu sipariş verince daha uyguna geldi
PyrzAyz happykidsandmom Süper fikir valla bakalım eczanede fiyatlar uçmuşsa şimdiden sipariş vereyim en iyisi 😮💨🙏🏻
PyrzAyz Brlbby ### ### Brlbby Tamamdır canımm bende eczaneden alıp ertesi gün sabah ilk idrarla deneyeceğim buraya görsel atarım 2 güne 🙈
PyrzAyz Meva42 ilk gebeliğimde adet gecikmemden 5 gün sonra görmüştüm testte 2. Çizgi belliydi ama çokta belli değildi 5 gün sonrasında bile silikti yani düşünün geç döllenme olduğu için 😂 ama kan verdiğimde sorun yoktu sadece idrarda göremiyordum 😮💨
PyrzAyz sacmalamakizim Evett çünkü korumasız birliktelik yaşadık yumurtlama gününde ve öncesi sonrasında planlıydı öyle söyleyim 🙈 7 gün var halsizlik akıntı artışı göğüslerde hassasiyet kasıklarımda ağrılar var bakalım sonuç ne olacak 🤗