PyrzAyz balkizinbebegii ☺️ Çok yardımcı oldunuz vallahi çok teşekkür ederim yanıtınız için dediğiniz markayı bende fazlasıyla duydum bakalım bulursam direk onu alacağım 😍
balkizinbebegii PyrzAyz rica ederim ne demek 😌 eczanelerde de var trendyoldan da çoklu paket şeklinde alabilirsiniz bayağı uyguna geliyor ☺️
PyrzAyz Ysmn17 Yaa gerçekten çok şaşırdıım daha önce bu kadar erken öğrenen görmemiştim demekki Rabbim isteyince verince herşey mümkün oluyor 😌🤲🏻🌸 Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ Cinsiyeti öğrendiniz mi acaba ?
Ysmn17 PyrzAyz Amin. İnşallah 🙏🥰 Yok henüz değil bu perşembe gidiyorum kontrole öğreneceğiz inşallah 🥰
PyrzAyz Nur22Elif Oyy oyyy maşallahhh ya 😌❤️🧿 Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bir kaç gün sonra kan yada test yapacağım bakalım Allahım isteyen herkese nasip etsinnin inşallah 😌
PyrzAyz incircekirdegi93 ayy oda beeen hahaha artık kargocu gelene kadar pencerenin dibinde uyurum ama bulamazsam tabiki son çare o ☺️
PyrzAyz mimar_anne oo sizde baya erken öğrenmişsinizz bende deneyeceğim valla bu kadar pozitif sonuç varken bekleyemem 😂
crazymommy Serap2018 Benim son postumdaki test sonucuna bakar mısınız ilk yaptığınız teste benziyormu 😊
PyrzAyz @"Busbusu Busbusu Adet döngünüz kaç günde bir oluyor acaba ☺️ Benim yarın 6 gün kalmış oluyor bi alıp deneyeyim diyorum bakalım ne çıkacak 💃🏻☺️☺️
mimar_anne PyrzAyz yumurtlama gününü biliyor musun ben tam gününü bildiğim için 8. gün direkt test yaptım varsa yerleşmiştir diye
Edau9 PyrzAyz Ben erken gebelik testiyle reglime 3 gün kala öğrenmiştim canım.Sonra gidip bir tane daha aldım bozuk falandır diye onda da çıkmıştı silik çizgiyle öğrenmiştim yani.Sonra bir kaç gün bekleyip kan vermiştim orda da çıkmıştı
PyrzAyz Edau9 Yaaa hayırlı olsuun 🌸 bende öyle yapayım canım bi kaç gün sonra erken gebelik testiyle bir deneyeceğim 🙈❤️
PyrzAyz mimar_anne tam yumurtlama 9-10-11 temmuz arası günlerde gösteriyordu öncesinden de denemiştik sonrasında da o günlerde de denedik şimdi nasıl hesaplamam gerekiyor temmuzun 10 unu baz alırsak 7 gün olmuş 30 günde bir regl oluyorum her ayın 24 ü yani
btlbsr PyrzAyz kanda her türlü çıkar. Ben adetime bir gğn kala ga da adet olacağım gün test yapmıştım çıkmıştı. Rabbim hayırlı sağlıklı haberler alabilmeni nasip etsin
PyrzAyz btlbsr Bnde bir kaç gün daha bekleyim diyorum bakalım Rabbim hayırısıyla nasip etsin isteyen herkese ☺️🌸🤲🏻
superstar_00 PyrzAyz Reglden 4 gün önce normal gebelik testi yaptim silik çizgi cikti sonra kan testi yaptim kesinleştirdim.