_Sahra minikmucizemmmmmmm 30+6 olduk bugün havalar çok sıcak ama ben battaniyeyle yatıyorum temmuzun ortasında 🤦🏻♀️ yatmasam en ufak esintiden belime ağrı giriyor yatsam ben pisiyorum sağa sola zor dönüyorum zaten uykular haram oldu 🥲
yagmur_s minikmucizemmmmmmm ya bunu yanlış anlamayın da bende mi bir sorun var bebek de aslında gelişimi iyi. Ama ben afedersin malak gibi uyuyorum ağrım sızım da yok. Anormal olan benmişim gibi geliyor bazen 😭🤦🏻♀️😕
minikmucizemmmmmmm Efdalya aynen nefes alamıyorum bide sanki boynum tutuluyor gibi oluyor ağrılarım başladı sırtım omzum felan 😳
Umayaden Sizin yine iyi 30. Hafta da başlamiş benim 20+3 şimdiden kramp burun tıkanıklığı nefes zor alma başladı bile 😩😔
minikmucizemmmmmmm Umayaden ya hep vardı aslında ama bu kadar rahatsız edici değildi🥲 son haftalarda ağırlaştıkça daha çok ağrıları hissediyorsun
minikmucizemmmmmmm yagmur_s ay ne güzel uyuyabiliyorsunuz ne mutlu 🤗 umarım bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmeden biter hamislik çünkü her insanın bünyesi farklı ☺️
Aminenin_annesi minikmucizemmmmmmm 32+4 üm uyuyup uyanıyorum arada sicaktan ama uykuyla cok bir problemim yok. kalça ağrısı baya var yatinca kalkarım ağrıyor. bir de çok fazla ağırlaştım artık markete gitmek gelmek bile zorlaştı bacaklarim ileri gitmiyor sanki 🤔
minikmucizemmmmmmm Aminenin_annesi benim bütün market işlerimi eşim hallediyor sağolsun 🥰 ödem olmaya mi başladı vücut su tüketimini esirgemiyorsunuz umarım 🤲🏻
minikmucizemmmmmmm Black00 ya ne mutlu 🌸 uykusuzluk , arada gelen ağrılar, artık çabuk yorulmaya da başladım kanım düşmüş biraz ondan sanırım 😳 oo mide yanmalarini hiç saymıyorum bile bende reflü var çünkü en başından beri çekiyorum 🥺
Aminenin_annesi minikmucizemmmmmmm günde 4 litre su içiyorum ama yediklerime dikkat etmiyorum hep abur cubur . benim eşim işten 9 a yakın geliyor üstü başi çamurlu tozlu geliyor gelirken markete uğrama gibi bir durumu yok yemek ye duş al derken saat 10 oluyor marketler kapaniyor o yüzden ben alıyordum ama artık gücüm yok gidip gelmek cok zor aracımız da yok.
Black00 minikmucizemmmmmmm umarım bi an önce düzelir bunlar bebeklerimiz sağlıklı olsun en önemlisi o🌼 bizde bunlara katlanacağız mecburen😊
minikmucizemmmmmmm Aminenin_annesi Allah yardımcın olsun canım, olabildiğince bu saatten sonra yediklerine dikkat etmeye çalış bu haftalar çok önemli bebeğin kilosu için fln 🙃