Herkese merhaba 3 gün önce oğlumu kucağıma aldım çok şükür.
Normal doğum olarak ilerlerken doktorum bebeğimin kordonunda tek arter olduğu için sancıyı kaldıramayabilir dedi ve sezeryan önerdi. Hiç istemiyordum fakat mecburen bebeğim için kabul ettim. 14 temmuza gün aldık sabah saat 9 buçukta hastenedeydik 11 de ameliyata alındım. Ailemi eşimi bırakıp ameliyat haneye girmek çok zordu eşimin bana bakışını unutamam. İçeri girerken sarıldık ve ameliyata girdim. Spinal anestezi yapıldı ama yapılırken inanılmaz zor oldu benim çünkü bel fıtığı var bende ve belim çok kaymış o yüzden iki kere denedi. Çok canım yandı iğneden değil kesinlikle anestezistin omuruliği bulmak içinparmağını bastırdığı için.
Daha sonra uyuştum ve başladı tam bebek çıkarken kaburgalarıma bastırdılar aşırı bir ağrı acı oldu yaklasık 10 dk içinde bi ses viyak viyak tabi ben gözyaşları içindeyim. Tek arter olduğu için tek istediğim sağlıklı olmasıydı. Doktoruma ilk sorduğum soru sağlıklı mı oldu
Gayet sağlıklı hiçbir problem yok dedi
Bebeğimi aldılar üstünü giydirip yanıma getirdiler onun o kokusu herşeye bedeldi harika bişey.
Daha sonra sadece tedbir amaçlı 1-2 saat oksijen vericez daha rahat olsun diye dedi. Beni de 15 20 dk sonra çıkardılar ilk gördüğüm eşimdi ve gözyaşları içindeydi onu görünce bende duramadım.
Odaya çıkınca bütün dostlarım ailem beni bekliyordu. Sonra 2 saat sonra oğlumu getirdiler inanılmazdı. Doğumdan sonra en zorlandığım olay doğumdan kaburgalarıma bastırdıkları için oluşan kaburga ağrım oldu berbat bişey o.
Ama onun dışında hiç bir sıkıntı olmadı
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸