NaimeYilmaz Deletedmom727272 uzun süre basılı tuttuğunda bağlantıyı aç gibi bişey çıkıyo mu çiçeeem, ya da linki kopyalayıp tarayıcıda yapıştırınca Bu şekilde açılıyorsa sürümle alakalı. Bunu düzeltemiyoruz maalesef. Fakat hiç açılmıyorsa, http://mutluresim.com/ Bunu açamayanlar: Android-İos hangisini kullanıyor ve android sürümü nedir?
Portakalcicegi NaimeYilmaz android kullanıyorum ben ve hiç açılmıyor malesef, sizin attığınızda açılmıyor
Nnanaa NaimeYilmaz android evet bu da açılmıyor. Uzun süre bassamda olmuyor. Çift tıklıyorum öyle de olmuyor. Kopyala da çıkmıyor. Başka seçenek varsa onu deneyeyim.
Momy_eyyuptalha NaimeYilmaz android aynı yani 🤷🏻♀️birçok kişide var aynı sıkıntı diğer postlardan okumuştum bağlati açmayanlar var
Momy_eyyuptalha Sarahh bende öyle sanmıştım kaç kişi resim acamadiklarini söyleyince demek bende tek deilmis dedim yani
hepoyleolurzaten cahillesohbetikestim İlber Ortaylı galp biz 😏 niye bi anda değiştiriyorsunuz yav adınızı herke bi anda bambaşka oldu andjajdk yorumlarda atışırsak diye korkuyorum 🤣
cahillesohbetikestim HuyumKurusun_ kız biliyorsun kaosa ara vermiştim. Dün biraz kaoslandım resmen. Bende dayanamadım değiştirdim. 😁 bana kırk yıllık adımı değiştirttiler
cahillesohbetikestim HuyumKurusun_ adam çok tatlı değil mi ya Alp oğlana bile izletiyorum bak ilber deden diye sırıtıyor minik adam 😁
sacmalamakizim @NaimeYilmaz bende linklere basıyorum ama açılmıyor Naime hanım buradan fotoğraf da yükleyemiyorum. 😥