Hanzademerve Selam kızlarr bebeğime bakım ürünleri alıcam, pudra almayın diyorlar kanser yapıyormuş e bebek pişik olduğunda ne kullanıcaz tecrübeliler yazabilir mi acaba önereceğiniz neler var en iyi ❤️
Stuna Hanzademerve pişik kremi kullanın sadece pudrayı asla değdirmeyin ne kendi elinize ne bebeğe. Desitin çok iyi bepantol de güzel. Onlara bakabilirsiniz.
Nskyhn Hanzademerve doğal köy yapımı kantaron yağı bulmaya çalışın anında geçiriyor ama çok sürünce de kurutuyor o yüzden kantaron yağı ve mustelayi sırayla kullanırsınız 🙋🏻♀️ ben öyle yapacağım
cahillesohbetikestim Hanzademerve bepanthol pişik önleyici krem pişik olduğunda ise hametan tarzı bir krem kullanmalısınız bunu da doktorunuz yazar zaten
Mysaa Hanzademerve pişik önleyici bepanthol al her alt değiştirdiğinde hafif şekilde kullanabilirsin poposuna zaten çok şiddetli pişiklerde doktora götür canım . Yanlız bepanthol pişik olduğunda değil dedğim gibi önleyici krem öncesinde olmaması için devamlı sürülmesi gerek 😊
busey_42 Hanzademerve kesinlikle hametan pişik kremi mavi olan yigenime onu kullaniyoruz çok güzel tavsiye ederim kendime de ondan aldım hemde ucuz