Forever 12+6 dayım şuan ama doktora göre 13+4 ve bebeğin cinsiyeti erkek çok belli dedi Ultrason görüntüsünü burdan atmaadim ama sizce bunun doğruluk yada yanılma payı var mı
Stuna Forever yani yanılma olabilir tabi ama benim iki oğlumda da olmadı. İlkinde 11 haftalıkken erkek demişti ikinci de 13-14 gibi söyledi. Erkek belli ediyor kendini çok çabuk kordonla falan karıştırmadıysa.
Deniz34_ Forever banada 13 cü haftada yüzde seksen erkek demıstı sonraki üç kontrolde kesin kız dedi şuan 22 yiz yanılıyorlar o haftalarda
Basak0503 Forever bende tam 12+6 da öğrenmiştim erkek olduğunu değişmedi de☺️🤗 ilk bende yanılma olur diye bekledim diğer muayeni yi ama hiç değişmedi. Kızım 20.haftada gösterdi kendini 😂😂
EmineDefneGokce Forever kızımı ben 12 de öğrendim oda 1,5 hafta ilerideydi doktor kesin demişti kızım oldu
csmaknc Forever Kısmet canım 9 ay erkek diyip doğunca kız olanlar var 🙂Benim 11. Haftada erkek dediler hiç değişmedi
Tugceonur Forever ilk cocugumda 20 haftaya kadar erkek dediler detayli ultrasonda kiz oldugunu gorduler bundâ da hala net değil 20 haftalik olduk detaylı bekliyorum
Cns322 Ben de yanıldılar. 12. Haftada erkek dediler hazirlik yaptim 16da kiz dediler 20de detaylıda kiz olduğu kesinlesti
_momy_ Forever 12.haftamda kız dedi üç ayrı doktora gittim 38 haftam olacak değişmedi ama acaba var halen bende 🫠🫠🫠
Bebekdelisi Forever doktorunuz ve cihazı iyiyse degısmıyor cok canım benım 11/12 de soyledıgı gibi dogdu degısmedı bunda da 11 soyledı ama dediki 12/13 ikili taramada net diyebiliriz yüzde yüz deriz bekle dedi yanılmıyor ama bu sekılde bekletıyor bıraz🥰