Ya arkadaşlar ilk doğumum sezeryan. 35nhaftalık ikizlere hamileyim sancı girip çıkıyor gaz sancısı diye düşünüyorum eşimde yok bekçilik sınavı için Elazığa gitti. Sezeryan olalı 1 yıl oldu korktum şimdi doğum sancısıysa evde doğurursam dikişlerim patlarsa 🤣🤣🤣 olurmu ya böyle birşey
İlk doğum sezeryan olsa 2. De sancı olur mu
Minnosunannesiii ablam ilk sezeryan yaptı ikincide de sezeryan istedi gün falan almıştı günü gelmeden önce sancısı başlamıştı daha erkene cekmislerdu
benimmdunyamm demekki oluyor öyle ama bu doğum sancısı mı bilmiyorum şuan iyiyim ama biraz önce çok ağrıyordu sol kasığım özellikle. Belimde ağrıyor ama fıtığım var bel ağrısı hep oluyor anlayamadım
Ben ve ikizimi sezeryanla dgurmus annem. Ufak kardesimin dogumuna 1 ay kala sancilari baslamis 1 ay hep sancı çekmiş. En sn gtmis hastaneye acile benim gunum bitti sancimda var demis sezeryan olmuş. Dayanamamis artik sancilara
Minnosunannesiii benım ılk seseryan ıkıncı sancıdan zor durdurduk canım olabılır ama korkma dikişler patlamaz korkutma kendını ben o sancı ıle 1 ay bekledım 😆 doktorunu bilgilendir yarın git istersen ama korkutma nişan su gelmesi olmadıkça bebek risk yoksa ilaçla bekletiyor