Kızlar kızların kesesi yuvarlak erkeğin ki biraz daha yayık ve dar oluyormus önceden hamil3lik geçirenler kızı yada oğlu hamile olanlar böyle birşey var mi ultrason kağıtları farklı olur mu kız 'la erkeğin ??
Kız ve erkek bebek kese şekli
Valla benim hep yayikti erkek dediler görenler ama cinsiyeti kız net😅 hiç yuvarlak olmadi kese
6 gün sonra
Mela merhaba ben 7+1 günlük hamileyim bugün doktora gittim herşey normal kalp atışları iyi dedi ama keseyi beğenmedim dedi biraz yayık dedi. 1 hafta öncesinde kahverengi lekelenmem olmuştu aynı doktora gittim iğne progestan coraspin verdi ( bu ikinci gebeliğim bundan önce düşük ile sonuçlanmıştı) doktor belki rahim kendini kasıyor oyüzden böyle olmuş olabilir dedi keseyi beğenmedim deyince üzüldüm sizin yazıyı görünce yazayım dedim doktor size böyle birşey dedi mi ? İlla tam yuvarlak mı olması lazım ?
Ozlmcgrci canim ikinci bebegim hic duymadim hatta 26 haftada ogrendim ilk bebegimin cinsiyetini gostermedigi icin
İlk doktora gittiğimde yusyuvarlaktı kese. Daha 5. Haftaydı. Şimdi 18 haftalığız. Kızımız olacak. Bilimsel bi ilişki var mı kese şekliyle cinsiyet arasında bilemiyorum yine de.
- Düzenlendi
ElifClk yoo benim hep yayikti bende folik asit progestan ve corasprin kullandım benimde kahve lekelerim vardı o zamanlar sonra 11 de kanama oldu hala aynı lekelenmeler ama bebeğim çok şükür çok iyi kesede de sorun yok arada kanama alanlarım oldu ama çok şükür tek sorunum suan plasenta previayim rahim ağzına çok yakın plasenta o da kanama yapio
Ozlmcgrci yengemin kesesi fasulye gibiydi erkek bebegi benm kesem aynisydi bebegim kiz 😊
[bilinmeyen] yok canım şeklini beğenmedim dedi sınır vs. Bişe demedi herşey normal sadece şekli hoşuma gitmedi ama bu böyle diye sağlıksız gebelik demektir anlamın gelmiyor ilaçlarına devam edelim kontrolüm altında ol dedi
Ozlmcgrci Şimdi birde bu mu çıktı ne bu cinsiyet takıntısı anlamadım yediğinle, içtiğinle, kese şekliyle, betayla, karın şekliyle ve takvimlerle cinsiyet belli olmaz kaç haftalıksınız bilmiyorum ama 16. haftada yada detaylıya girdiğinizde nasılsa öğreneceksiniz biraz sabredin ve zamanını bekleyin bu şekilde cinsiyetini tahmin edemezsiniz bide tabi herşeyin hayırlısını isteyin.
ElifClk suan fasulye gibi falan 😅 ve kızım olcak hiç yuvarlak olmadi içini ferah tut ve pruloton eksik etmeyin haftada bir falan doktorun yazar gerekli görürse haftada iki falan ... ve folik asit çok önemli dinlenmeye ve iyi düşünmeye bakın inanın neler atlattık biz bebegimle kactane yuzun düşen doktor gördük ama şimdi ay bu bir kız diye başlıyorlar gülerek Allah bozmasın bana bagislasjn inşallah rabbim herkese yavrusunu sağlıklı bagislasinnn🙏
[bilinmeyen] inşaallah 🙏 dualarınız da beni de bulundurursanız çok mutlu olurum 💜