3442 Ayşegül hanım çok iyi Selçuklu tıp hem özel hemde normal muane gayet ilgililer
Ben 22 Ağustos günü gece sancılarım başladı 35+6 günlüktüm dayanamiyordum zaten 23. De randevum vardı randevu saatini beklemeden acilin doğum salonuna gittim .ilgilendiler sagolsunlar 4 cm açıklığım vardı sancım iyice artınca beni bi yere götürdüler o gün heyecandan nerde doğum yaptım bilmiyorum inanin 😬 sezeryanla oldu zaten yarım bayıldım bebeklerim dogduktan sonra yanima yanağıma koydular .Oradaki bütün herkes çok ilgiliydi taaa ki odaya gidene kadar. Yolda giderken beni sedyeyle götürenlere bizim daha önceden özel oda isteğimiz olduğunu söyledim oda zaten eşinde ortalığı yıktı yok özel oda felan dediler sıra varmış . Ama doğum olmadan önce özellikle konuşup özel odaniz var mı o gün sıkıntı olmaz felan v.s hep konuştuk onlarda bize hep boş oda olduğunu ve gerekirse başka yerden temin edebileceklerini söylediler . Neyse benden önce odaya eşim ve yengem gelmişler bebeklerle 4 kişilik odaya beni de getirdiler sıkış tepiş olduk oda küçücük ve nefes bile almak güçtü . İkiz bebeklerim olduğu ve oda küçük olduğu iciny bebekleri koyduğumuz yataklar bı oraya bı buraya koyup itip durdular valizim desen ortada perişan halde . Sonra eşim Rica minnet akşam bi oda ayarlatmis sağolsunlar özel oda demeye bin şahit yattığım yatağa kendinden küçük lastikli çarşaf takmışlar her yattığımda çarşaf yerinden çıkıp yüzüme vuruyordu üzerime örttüğüm pike resmen balık ağına dönmüş her yeri delik deşikti , yatak yanları korumalığı yatağı kaldırma tuş yerinin olduğu yer kırıktı yatağı her kaldırmak istediğimde o tuş kolunu yukarıya kaldırmak zorunda kalıyordum sezeryanlı halimle rezil oldum ayrıca o çarşaf 3 gün boyunca asla değişmedi hastane çok yetersiz parasında pulunda değilim ama rezil oldum gerçekten