Haticebzks Kızlar lekelenme ila hastaneye gittim kahverengi lekelenme kasık agrılarım vardı progestan ve antibiyotik yazıldı 200 mg şuan onları kullanıyorum Bi zararı olmaz demi kullanan var mı doktorum sıkıntı olmaz dedi
OOzii Haticebzks hangi antibiyotik cnm adi ne tahlil mi yaptı da antibiyotik verdi lekelenme için progestan vermiştir fitil olarak Kullan 18. Haftamda hala Kullanıyorum..
gulnihal__ Haticebzks bende ugrasiyorum ilk toz verdi gecti iki ay sonra yine geldi iki farkli fit kullandim krem kullandim bu sefer gecmedi cildirmak uzereyim
Haticebzks Cefaks 200 mg canım sizde de kahverengi lekelenme oluyor mu idrar yoluyla mı alakalı acaba? Evet canım idrar tahlili de çıktı
OOzii Haticebzks evet yumusak Kapsül 200 mg vajinadan alınması daha etkili ayaklarınızı yüksekte uzatın yarım saat kalkmayın
Kaderteke Bende de enfeksiyon var sağlık ocağında tahlillerde hep çıkıyor krem vermişti sağlık ocağındaki doktor ama hastanedeki doktora söylemedim öyle
Haticebzks Agızdan alma ile başladım ilk olarak ama bunun da faydasını gördüm büyük ihtimalle cnm kahverengi leke idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir o şekilde düşündüm doktor lekelenme kasık agrısı yapar dedi kaşıntı da yapar dedi bütün hepsi var bende