3babymom Mrb bugün tam 30 hafta olduk bu haftada bebekleriniz kaç Gr ve kaç cm di haftaici Dr gidince ogrenicem merakla bekliyorm en son 23 haftada gitmiştim 600 Gr demisti o haftalarda ne kadardı sizinkiler yorum yaparsanız sevinirim 😊
minikmucizemmmmmmm 3babymom 1780 Gr 42 cm canım ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor az çıkarsa sakın endişe etme 🙃
rkyycbnn 3babymom biz 31+2 yiz en son 27 haftalıkken gittim 1330 Du kilosu iki hafta sonra kontrolum var bakalım ne kadar olmus bende merak ediyorum
3babymom can9129 baya iyi gelişmiş nasıl besleniyosunuz ben haftaici öğrenicem bakalım ne kadar olmuş 😊
3babymom minikmucizemmmmmmm evet orası öyle bakalım merakla bekliyorum teşekkür ederm sizinki de güzel gelişmiş maşallah 😊
3babymom -MinikveAnnesi- gitmedim hani şöyle oldu 28 haftada gidicektim bayram tatili falan girdi araya şehir dışına çıktık daha dün döndük o yüzden 15 gün geç oldu muayenem
3babymom can9129 evet haklısınız bazı bebek alıyor bazısı da ne yapsak almiyor inşallah benimki de almıştır önde gitsin kilosu baya iyi olsun istiyorm 😂
minikmucizemmmmmmm 3babymom çok şükür rabbim bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻