Nazife03 Bugüne kadar çektiğimiz bütün zorluklara rağmen bize şans getir 🙏 Rabbim bebeğimizi kızımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip et 🤲 son 91 çok şükür 🥰🤍💜 sizin kaç kaldı nasılsın gidiyor kızlar 😍
Zehragniken Nazife03 bizim de son 43 🥲 artık hiç halim kalmadı çok ağırlaştım hiç bisey yapmak istemiyorum , hemen yoruluyorum. Hareketleri artık canımı yakıyor , hazırlıklar beni bekliyor. 4 gözle dogurmayi bekliyorum valla 😁
Snmdrm Nazife03 benım de 90 gün 🧿👼🏻 Hayırlısıyla bebişlerimizi sağ sağlım kucağımıza alırız inşallah oeki hazırlıklar ne alemde ?? Almaya başladınızmı bir şeyler yoksa daha sonra mı başlıcaksınız?
Nazife03 Zehragniken hayırlısı ile alırsınız inşallah kucağınıza Bn kendim hiçbir hazırlık yapamıyorum serkrajliyim İnternet üzerinden alışveriş yapıyorum onu da daha bitirmedim diğer hazırlıkları kardeşim yapacak hayırlısı ile yaparsınız inşallah sizde 😊
Melikekader1 Zehragniken benimde son 71 dışarı çıkınca pişman oluyorum aşırı halsizleştim kan değerlerim normal çıktı ben Demir ve kandan şüphelenmiştim ama cidden zorlayacak gibi
Melikekader1 Nazife03 ayyyyy çok geçmiş olsun rahim ölçümünüz kaç çıkmıştı ve kaçıncı hafta serklaj yapıldı
Nazife03 Snmdrm amin inşallah canım hepimiz hayirlisi ile alalim kucagimiza 🙏 yavaş yavaş başladık alışverişe ufak tefek alınması gerekenleri aldım henüz biraz kıyafet ile büyük eşyalar kaldı alınacak ve kendime almam gerekenler var biraz siz naptiniz?
Melikekader1 Nazife03 bende dün toplu aldım tarak tırnak makası küvet file ateş ölçer vs vs kıyafetleri zaten 6 ayda almıştım beğendiğim olursa tek yük alıyorum işte geç kaldım diye acele ediyordum henüz 30. Haftadayım iyi bari tek değilim
Snmdrm Nazife03 bende kendime daha başlamadım almaya almam lazım.bebek arabasını aldık bizde ve ole kucuk kucuk şeyleri . Ama hep devamlı almak ıstıyorum :)