cgnduru Doktora bir süredir gidemiyorum 21 inde anca randevu buldum.. karnımda büyüyor artık ağırlasmaya başladım merak ediyorum 32. Haftada bebekler kaç kilo boyu kaç oluyor ❤ 😀
Bayancorek cgnduru Bire-bir aynı olacak diye bir şey yok tabi ama instagram da @bebekvegelisim sayfası bunu paylaşmıştı hesabında; https://imgyukle.com/i/VUtyjf ss almıştım bende. 🌸🙈 Bizde 32+4 üz bu hafta gideceğim merak ediyorum , en son 28 de gitmiştim. 🤐
Busra1644 Mercan12 çok fazla değil mi kilosu, maşallah barekALLAH.. doktor birşey demedi mi haftasına göre çok çok önde çünkü
Eslem_1 Doğumdan önce bunları ben de merak ediyordum ama ultrason sonuçlarıyla doğum sonrası bebeğin kilosu çok farkediyor bir de ödem atıyorlar daha da zayıflıyorlar 😊
Mercan12 Busra1644 evet 2 hafta önde çıkıyor hep geriden gelirdi 28 de birden öne geçmeye başladı anne baba iri olduğu için şimdilik normal dedi
Asafmavi 32+0 boyunun uzun olduğunu söyledi ölçüsünü hatırlamıyorum kilosu 2250 di yanlış hatırlamıyorsam
Xxz cgnduru 32 haftalıkken 1500 di şimdi 33 oldum zayıf olduğu için bir camia yedim nerdeyse bir haftada 1700 ancak oldu. Dua edinde 38 haftadan önce gelmesin ancak doğru düzgün kiloda olabilir sanirim
Aminenin_annesi cgnduru ben de en son 28+5 te gittiğimde 1412 gramdı kızım 🐣 simdi salı günü 32+6 da gidicem bakalim kaç gram olmuş tahminimce 2200 falan olması gerekiyo🤗
mhmmddgc cgnduru En son 32+5te gitmiştim 2170 gramdı kızım. Şimdi 34+2oldumnyarın kontrolümüz var kaç olmuş. ama ilk kızımda 2380 gram demişti doğumdan 2 saay önce kızım 2270 doğdu. Çok değişkenlik gösteriyor