Deletedmom987 Bir gün buraya ben de doğum hikayemi yazacağımı düşünmezdim çünkü insan artık son zamanlarda iyice sabirsizlaniyor hemen o gün gelsin istiyor ama geliyormuş kızlar toplanın anlatıyorum hemen pozitif mi pozitif hikayemi 😊 37.haftada kontrole gittiğimde doktorum kızımın baş çevresinin büyük olduğunu ve normal olamayacağını söyledi ben de riske atmak istemedim ve 14 temmuz spinal sezaryen için gün verdi bana. Günler geçmek bilmiyordu sanki bir yandan hemen o gün gelsin istiyorum bir yandan da korku stres var ne hissedeceğimi bilmiyordum resmen. Anestezi korkusu vardı birde tabi uyuşmazsa fark etmezlerse falan gibisinden ama hiç öyle bir şey yokmuş. 14 temmuz sabah 8de hastaneye gittik yatısım yapıldı saat 10 gibi ebe geldi sondamı taktı damar yolu açıldı. Sonda uyuşmadan odada takıldı ama kendinizi kasmazsanız hiç zor bir şey değil saniyelik yanma oluyor sadece. Saat 11 buçukta ameliyata alındım belden vurulan iğne hiç acıtmadı ki ben kan verirken nerdeyse bayılan biriyim. Sonrasında bacaklarıma bi sıcaklık geldi ama ben hep ayağımı oynatiyorum daha uyusmadigini anlasınlar diye 🤭🤭 Sonra bir baktım artık ayaklarımı oynatamiyorum uyuşmuş gerçekten. Doktor geldi başladı 10 dk sonra kızım dünyaya geldi o anı hiç unutamam. Bebeği cikarirlerken sadece baskı hissettim gogus kafesime baskı gibi onun dışında kesinlikle ne dokunma hissi ne acı ağrı hiç bir şey hissetmedim. Bebeğimi hemen kontrole aldı çocuk doktoru azıcık su yutmuş onu çıkardı sonrasında bana bi iğne yaptılar sanırım hafif uykulu şekilde dikişlerim yapıldı odaya geldim kızım da peşimden geldi hemen. İlk ayağa kalkışımda biraz yanma oldu dikişlerimde sonrasında onlar da azaldı simdi kendim kalkıp yatabiliyorum hatta yan bile dönüp uyuyorum. Bu arada sondayi ilk ayağa kalkisimda ayakta iken çıkardılar hiç hissetmedim bile onu da. Sütüm bugun daha fazla gelmeye başladı ama henüz yetmiyor kızıma o yuzden 2 saate bir emzirip 30 cc de mama veriyoruz sütüm artana kadar. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama bu duygu çok güzelmiş kızlar Allah hepinize yaşamayı nasip etsin kızımdan gözümü alamıyorum hiç 🥰🥰
ElifAkyol Deletedmom987 Maşallah hayırlısıyla sağ sağlim bol uykuyla büyümeyi nasip etsin rabbim Bizlerede hayırlısıyla büyütüp doğurmayı nasip eylesin 🫶🏻♥️
aylakiral Deletedmom987 Maşallah Allahımmsizlere bağışlasın spinal sezeryanı şimdi duydum araştırdım önerir misiniz
Cerennnarsss Çok güzel bi hikaye ♥️ bizde p.tesi 39+1 de sezeryan ile kavuşacağız bebeğin iri olması ve kanala giremiyo olmasindan dolayı . Sanki şu son 1 gün geçmeyecek gibi. Hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum. Hiç bı yere sigamiyorum bende umarım sizin gibi hemencecik atlatirim . Sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏
181019 Cerennnarsss merhaba benım 2 cı dogum olcak Allah izin verirse bizde 39 1 olcaz. Sezaryen olcak buda. İster istemez bende endişeli his ediyorum allahım hepımıze yardım etsin inşallah. Yarın dogum bızımde
Deletedmom987 Cerennnarsss İnanın insan her şeyi unutuyor derlerdi de inanmazdim ama öyleymiş sağlıklı doğumlar diliyorum 😊
Burcuerol Cerennnarsss benimde bebek iri olduğu için sezeryan dediler bende ya pzt yada salı günü olucam inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🤲
Lahinnn Cerennnarsss sizin gunde kac defa yalancı sancılarınız oluyor acaba toplam ? Bızım bebek de ıri de bır de ıc bacaklarınızda ahrı var mı
Deletedmom987 aylakiral Daha önce genel anestezi ile safra kesesi ameliyati oldum, bu 2.ameliyatimdi spinal, bi daha hamile kalsam yine spinal isterim, doğum anına sahit olmak çok güzel bir duyguymus hem de 0 acı ile.
Kremalininannesi 39+1e gün verdi Dr makat geliş olduğu için dönmez artık yeri kalmamış dedi ama ben çok korkuyorum herşeyden daha önce hiç ameliyat geçirmedim
Deletedmom987 Kremalininannesi Ben de daha önce 1 ameliyat oldum genel anestezi ile ama spinal çok rahatlikmis gerçekten uyusukluk 4 5 saat geçmiyor zaten, doğum anına şahit oluyorsunuz doğduğu gibi bebisi görmek çok güzel bir duygu
Lahinnn Deletedmom987 hipp combiotik 1 yazan vardı bır de herkes ondan alıyordu humana yenı duydum sagolasın 🙏🏻
mlssrn Deletedmom987 14 temmuzda aynı saatlerde doğum yaptım 🥹♥️ benimde prensesim dünyaya geldi doğum hikayemizde çok benziyor benim ikinci evladım ikiside spinal olmuştu dediğin herşeye katılıyorum hamileler korkuyor sondadan falan gerçekten korkmaya gerek yok çok az yanıyor çıkarırken hele hiç bişey olmuyor..😊 dün eve geldik bizde sürekli uyandırmaya çalışıp emziriyorum 👩🍼 sağlıkla büyüsün evlatlarımız💓
Deletedmom987 mlssrn Hayırlı olsun öncelikle 😊 siz mama veriyor musunuz verdiniz mi hiç emzirme konusunda biraz sıkıntı yapıyor benimki geceden beri ac ama tutmak istemiyor gogsumu