Esra1990 Spinalle sezeryan Doğum yaptım bugün tabiki kolay diye asla bişi yok doğumda ama sonucu dünyanın en tatlı evladı
Krtbusraee Esra1990 hayırlı olsun şimdi nasılsınız bebeğiniz kuveze girdimi spinal nasıl geçti bende 34+1 deyim 2. Gebeligim daha önce genel oldum
Cunponannesi88 Esra1990 hayırlı olsun inşallah bende 8 gün sonra spinal sezeryan olucam çok korkuyorum sezeryan süreciniz nasıldı neler hissettiniz dikiş yerinde acı hissi oldu mu ?
Esra1990 Krtbusraee Doktorum bana bıraktı spinal istedim gerçekten temiz doğum oluyo genelde çok halsiz bitkin oluyorsun ebeğim çok şükür yanımda küveze girmedi
Esra1990 Krtbusraee yani genelde halsiz bitkin oluyo insan mjda belirtmemişim spinal gerçekten öneriyorum
Krtbusraee Esra1990 hayırlı olsun bebeğiniz benimde 2. Dogumum olacak Allah nasip ederse 34 haftadayim genel evet zor ayilmasi falan sizindemi 2 sezeryan
Esra1990 Cunponannesi88 canım öncelikle korkma desemde insanız korkuyoruz evet acı oldu ama ilk saatler ağrı kesici vuruyolar çok hafifliyor yürü bol bol gaz atmak çok önemli ben atamadım oyuzden sancım var
eslemsi Allah anali babali buyutsun. Uyudukluk kac saat snra geçti acaba. Bbginiz kc kg dgdu memeyi tuttu mu