Deletedmom7373700 Birminikcivciv normaldir muhtemelen. Benimde çok oluyor. Anlık bir sancı olup sonra geçiyor. Eğilip karnımı tutarak hapşırmaya dikkat ediyorum. O zaman ağrı olmuyor
Eldgrn Birminikcivciv 8+4 benimde öyle bir bacağımı yukarı kendime doğru çekiyorum karnımı tutarak hapşırıyorum çok kasılıyor ağrı yapıyor bişey olacak korkusu oluyor sanki tutabilecek gibi karnımı tutuyorum şiddetli olmasın diye 🥰🥰
Pasalarimmmmm Bendede aynı durum oluyor hatta eğilerek karinimi tutarak hapşırmaya calisiyom çok agriyor sonra geçiyor
Busekradg Deletedmom7373700 Bende de oyle oluyor sezeryandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bazen de bilmiyorum 🥲
Burcubrc08 Bende aynı şekilde oluyor, ayaktaysam eğiliyorum yatıyorsam bacaklarımı karnıma doğru çekerek hapşırıyorum o zaman rahat oluyor.
Deletedmom7373700 Busekradg benim ilk hamileliğim 😅 karnım biraz büyüyünce olmaya başladı benimde. Gerildiği için olabilir diye düşündüm bende 😁
smallbaby Birminikcivciv bendede durum aynı bıçak saplanıyo gibi oluyo zaten hapşırmamla beraber çişimde kaçıyo😅😅 çook normal bu yaşadıklarımız