dfnomr Arkadaşlar başından geçenler nasıl atlattı bu durumu covidken doğumu nasıl yaptınız özel hastaneeye gidiyorum normalde şu an pozitif olduğumu öğrendim kabul ediyorlar mı pozitif doğumu yoksa devlete mi yonlendiriyorlar
Melekebbr dfnomr Geçmiş olsun canım umarım hafif geçiyordur ❤️ Kurumsal olan özel hastaneler asla geri çevirmiyor tıp merkezi tarzı olan yerler sorun yapabiliyor sadece
dfnomr Unlukacar ilk bebeğim de sezaryendi 2 yıl var aralarında 38+4 oldum bugün beklerler mi acaba bir hafta
Unlukacar dfnomr beklemeye bilirler canım alırlar benimde 2 olacak arada ilk çocukta bekliyorlar ama 2. 1 hafta erken alıyorlar doktor muhtemelen eğer solunumuzu etkileyen bi durum yoksa doğuma alır canım
citipitianne_91 dfnomr tam 38 im canım.planlı sezeryandı her ihtimale karşı test yaptırayım dedim bi baktım pozitif şok oldum
dfnomr Melekebbr çok teşekkür ederim evet hafif boğaz ağrısı burun akıntısı ve hapşırma dışında bir belirtim yok bayramdan beridir bunlar var hiç suphelenmemistim pozitifi görünce şaşırdım açıkçası. Kurumsal hastanem ama doktorum çok yaşlı ondan dolayı sorun yapabilir diye düşünüyorum
dfnomr citipitianne_91 bende hiç beklemiyordum malesef bende 38+4 oldum bugün biraz daha bekleme lüksün yok ikinci sezaryenim olacak geç oluyor bir hafta beklersek
dfnomr Unlukacar sadece öksürüğüm var normal griple karışmış bile olabilir o kadar belirtisiz geçiriyorum
Unlukacar dfnomr anestezi onay verirse ozaman doğuma alırlar canım 2 doğum arasında fazla zaman olmadığı iÇin sancının gelme ihtimalini göz önüne alırlar inşallah sağlıkla gelsin canım 🙏🏼❤️
sibelmas dfnomr benim de salı günü sezeryanım var ve üç gündür covidim devlet hastanesi takipliyim doktorum refakatçi kabul etmeyeceğini ve bebek doktorunun kararına göre bebeğin bana verilip verilmemesin belli olmadığını söyledi nasıl olucak bilmiyorum herkese hayırlı doğumlar versin rabbim
dfnomr Unlukacar acilden giriş yapıp doktorla gorus dediler şehir hastanesini dün aradigimda. Ozeldeki doktorum da istersem gidip doğum yapabileceğimi istersem de sancım gelmediği sürece negatife dönmeyi bekleyebilecegimi soyledi bende beklemeyi seçtim canım umarım bebeğim de bekler de sancım gelmez doktorumda doğum yaparım